Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

Mirna Zidarić o estetskim zahvatima: Ta putena usta rijetko se mogu razvući u iskreni širok osmijeh

Umag: Mirna Zidari?, HTV-ova novinarka i voditeljica
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/8
04.05.2023.
u 08:00

Sportska novinarka i voditeljica napisala je što misli o trendovima ljepote i zašto ih ne preporuča

Novinarka i voditeljica Mirna Zidarić (52) nedavno je tražeći određene materijale u arhivi pronašla jednu snimku iz 2010. godine i to joj je bio povod da napiše objavu na Instagramu u kojoj se osvrnula na sve trendove kojima žene žele usporiti starenje, izbrisati bore i izgledati mlađe.

- Prebirali smo ovih dana po redakcijskoj arhivi tražeći pomalo zaboravljene detalje nekih nadmetanja i op…evo video zapisa iz 2010. Znam da sam kao fosil urasla u redakcijsku stijenu i teško me sastrugati (ma koliko se neki trudili) ali dopala mi se spoznaja da se malo toga promijenilo… pri tome ne mislim na Dinamovu naviku osvajanja naslova (povod pretragama…:) već vizualni izričaj koji je bezvremenski i teško odaje dojam o kojoj se godini radi… - počela je svoju objavu sportska novinarka HRT-a.

- Iako vrijeme nepovratno čini svoje, voljela bi nekoj zalutaloj mladoj duši koja ovo slučajno zamijeti poručiti da se ne da omamiti sveprisutnim granatiranjem blistavim tenovima, putenim i nabreklim usnama, prćastim nosićima, filerima, botoksima, jer se ta ista putena usta rijetko mogu razvući u iskreni širok osmijeh, čelo naborati u znatiželjnoj potrazi za smislom života, oči stisnuti u grču od smijeha. Već da pokuša biti autentična sa svim manama, ali i vjerom u sebe…iako će bezbroj puta biti poljuljana, zdravim navikama (iako je ok ponekad posrnuti, kažem ponekad…;) no prolazna trendovska uniformiranost, iako i unosna na tren, uvijek je gubila bitke protiv umjerenog, pristojnog, klasičnog i vjerodostojnog…možda - napisala je Mirna na Instagramu. U siječnju je proslavila 52. rođendan i već godinama vježba jogu koja je zasigurno zaslužna za njezinu fit liniju, a kada je slavila 52. rođendan napisala je nekoliko riješ o vrijednostima koje treba cijeniti:

- Ako sama za sebe svima uporno ponavljaš da si najbolja, najljepša i najseksi, tek tada zapravo otkrivaš koliko to nisi… Onaj tko jest, nema potrebu javno se ogoliti, ne traži potporu neznanih botova, društvenomrežnih komentatora opće prakse jer ionako će im već za dva dana netko drugi baciti kosti za glodanje, a tvoja će intima ostati oglodana i ispljunuta, a ti i dalje sama pred ogledalom, ne tako blistava kao što tvrdiš, već izranjavana više nego si zaslužila zato je bitno na svakoj životnoj prekretnici zadržati dostojanstvo i ponosno krenuti dalje sa životom koji je itekako vrijedan, ali samo ako ga ne provodiš gnjevna u grču prošlosti, već u potrazi za svakom zrakom sunca čija svjetlost otvara krila za novi uzlet, novu ljubav, novu radost.

VIDEO Veliki povratak u prošlost: Evo kako je izgledao mali Charles tijekom krunidbe pokojne kraljice Elizabete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije