Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozirale zajedno

Ana Gruica Uglešić ponosno pokazala lijepe sestre koje ne viđamo često u javnosti

Foto: Instagram
1/10
03.05.2023.
u 10:32

Sestre Ana, Josipa i Petra zajedno su pozirale na krizmi Anina nećaka Mateja, sestrina sina

Krv nije voda nije nepoznata rečenica, a kad se pita glumicu Anu Gruicu (40), ona to itekako zna. Na Instagramu je ponosno objavila fotografiju s dvije sestre; starijom Josipom i mlađom Petrom, koje ne viđamo često. Zajedno su pozirale na krizmi Anina nećaka Mateja, sestrina sina.

"Ponosni. Matej krizmanik. Tetkino zlato ušlo u svijet odraslih", napisala je Ana Gruica Uglešić u opisu fotografija.

Pozirala je Ana i sa suprugom Boranom Uglešićem, uglednim splitskim psihijatrom, a fotkala je i sina Marata Ivana kojeg je dobila u braku s Hrvojem Šalkovićem.

"Čestitke i divna familija", "Divni ste", "Predivna", glasili su samo neki od komentara pratitelja.

Glumica je sestre zadnji put pokazala prije tri godine u emotivnoj objavi povodom 42. godišnjice braka njihovih roditelja. 

"Nije poanta ove objave praviti se važna lijepim i pametnim sestrama, nego se praviti važna roditeljima koji su nas izveli na pravi put i trudili se da nam u svoje 42.godine braka omoguće sve što su mogli. Sve su to učinili krvavim i napornim radom, sa svojih 20 prstiju. Stoga, roditelji moji, Silvana i Špiro, sretna vam 42. godišnjica braka s najljepšom slikom vaše tri zahvalne kćeri", napisala je ispod.

Petra je donedavno živjela u Americi, pa je nismo imali prilike često viđati, a nakon što se 2020. godine vratila kući, Ana nije skrivala koliko je ponosna na mlađu sestru. 

"Naš ponos Petra Gruica. Od Sitnog do New Yorka. 14 godina starija, odnosno 14 godina mlađa", napisala je tada Ana uz preslatku fotografiju na kojoj su obje nasmiješene i odlično raspoložene.

VIDEO Kći Nede Ukraden: Stan koji dijelimo je toliko velik da se moramo dozivati mobitelima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije