Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilarna

Mirna Zidarić i suprug Zoran uoči 30. godišnjice braka pokazali kako uživaju na Maldivima

U Zadru počeo Sunset Sports Media Festival
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
12.01.2024.
u 22:30

Sportska novinarka HRT-a i arhitekt upoznali su se 1992. godine u jednom kafiću u Crikvenici gdje su oboje pratili košarkaško finale na Olimpijskim igrama u Barceloni

Sportska novinarka HRT-a Mirna Zidarić u siječnju ima dva povoda za slavlje, prvi je njezin rođendan 14. siječnja, a nekoliko dana kasnije 23. siječnja slavi 30. godišnjicu braka sa suprugom Zoranom Zidarićem. Par se odmara na Maldivima ovih dana. 

- Ništa ne slavimo unaprijed, ali ta dva važna datuma bila su povod da si priuštimo zasluženi odmor jer iza nas je uistinu zahtjevna godina. Slavit ćemo kod kuće, s djecom i prijateljima, a ovo putovanje smo sami sebi poklonili - potpuno zasluženo - izjavila je Mirna za Gloriju. Supruga, zagrebačkog arhitekta je upoznala 1992. godine u hotelu u Crikvenici gdje su oboje pratili košarkaško finale na Olimpijskim igrama koje su se održavale u Barceloni i roditelji su sinova Borne i Marina. 

 

 

- Oni su svi sportski fanatici koje zovem kada zapnem, a hitno mi treba neka informacija. Ne znam jesu li svi mladi danas takvi, ali moji sinovi se još niti ne probude a znaju sve NBA rezultate i statistiku, o nogometnim rezultatima ili pak tenisu da i ne govorim. Možda je ipak samo stvar odgoja – ispričala je Mirna u jednom intervju za Avaz.

Mirna je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s Maldiva te je pokazala kako i na odmoru ne odustaje od joge. 
- Svaki dan počinjem jogom. Kada imam vremena, vježbam 45 minuta, a ako sam u žurbi, odradim dvadeset minuta treninga. Nakon joge u novi dan krećem čila, vedra i vesela. - ispričala nam je Mirna u jednom intervju. Otkrila nam je tada i koliko joj je joga promijenila život. 

- U životu sam se našla u situacijama kad sam imala dojam da sam lik u humoreski "Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja", kad mi je sve bilo neshvatljivo i osjećala sam se kao usamljeni sanjar. Dosta sam emotivna i često sam se zbog nemoći znala i rasplakati, no otkad sam otkrila jogu, nema šanse da me nešto toliko izbaci iz takta. Stvari koje su me prije bacale u neraspoloženje sad uopće ne doživljavam. Shvatila sam da na milijun stvari ne mogu utjecati, stvorila sam mentalnu barijeru i mutikaše i smutljivce više ne doživljavam, sve mi je lijepo, divno i krasno – rekla nam je tada Zidarić.

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije