Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova u obitelji

Mirela i Darijo Srna dobili sina Karla

Darijo i Mirela
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
27.06.2015.
u 18:25

Par, koji živi na relaciji Ukrajina – Hrvatska zbog Srnina angažmana u klubu Šahtar, već ima četverogodišnju kćer Kasiju koja se neizmjerno veseli braci.

U obitelj nogometaša Darija Srna stigla je prinova. Njegova supruga Mirela rodila je u zagrebačkoj privatnoj bolnici Podobnik sina kojemu su roditelji dali ime Karlo.

Kapetan naše nogometne vrste za 24 sata je izjavio da je Mirela dobro podnijela porođaj te da su i ona i beba odlično. Par, koji živi na relaciji Ukrajina – Hrvatska zbog Srnina angažmana u klubu Šahtar, već ima četverogodišnju kćer Kasiju koja se neizmjerno veseli braci.

>> Srna i Vida odigrali 'nulu' u najvećem derbiju ukrajinskog nogometa

Komentara 5

B2
bordon 2
23:01 27.06.2015.

Živ i zdrav i na tatu bio!!!

NA
najgori
22:39 27.06.2015.

Neka živ i zdrav te puno sreće tebi tvojima kapetane!

I0
ivica_01
05:39 28.06.2015.

čestitke mami i tati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije