Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplimenti se nižu

Minea (45) pozirala u badiću i pokazala nevjerojatnu liniju, javila joj se i Nives Celzijus

Foto: Instagram
1/12
22.07.2023.
u 21:00

Fotku je lajkalo više od 1000 ljudi, a u komentarima su joj se javile i neke poznate osobe koje su joj uputile komplimente. Neda Parmać joj je napisala kako izgleda odlično, a Nives Celzijus i Pamela Ramljak ostavile su joj emotikone vatre.

Pjevačica i voditeljica IN Magazina Nove TV Renata Končić Minea (45) ponovno je pratitelje iznenadila novom fotkom. Lijepa Minea pozirala je u badiću i pokazala fit liniju, te otkrila da je ipak uspela uhvatiti nekoliko dana odmora. 

"Činilo se nemoguće, ali ipak sam uhvatila par dana odmora i uživancije na prekrasnom Visu" napisala je pjevačica i voditeljica. 
Fotku je lajkalo više od 1000 ljudi, a u komentarima su joj se javile i neke poznate osobe koje su joj uputile komplimente. 

 

Neda Parmać joj je napisala kako izgleda odlično, a Nives Celzijus i Pamela Ramljak ostavile su joj emotikone vatre. 
Minea je prije nekoliko dana pozirala i u mini rozoj suknji i bijeloj majci kratkih rukava i dobila je niz komplimenata za svoj modni odabir.

- Omg kako sladak outfit. Lutko prelijepa si. Divna si. Sirena lijepa. Divotica. Ovaj komplet je divan. Ljepotica si slatka. Bože dragi kako si slatka Mineica curica - napisali su joj pratitelji na društvenoj mreži. Slični komentari mogu se pronaći ispod svih objava pjevačice koja je srca publike osvojila hitovima poput "Ako ovo je kraj", "Vrapci i komarci", "Rano", "Good Boy"....U rujnu ove godine Minea će proslaviti 46. rođendan, a ove godine u intervju za Novi list rekla je kako misli da će zauvijek ostati djevojčica u duši i da će zauvijek njegovati tu djevojčicu. 

- Imam osjećaj da taj broj 45 nikako ne mogu dovesti u vezu sa sobom jer mi se čini jako puno. Sretna sam što imam taj mladi duh u sebi, što se puno smijem, trudim se što više smijati, jer naravno i ja imam teških trenutaka koje onda rješavam na svoj način.

VEZANI ČLANCI:

Smatram da u vremenu u kojem živimo, pozitivan stav nam može jako puno pomoći koliko god je teško. Volim svoj osmijeh, i trudim se tu svoju pozitivnu energiju širiti i na druge. - rekla je Minea u intervjuu. 

Dodala je kako nije opterećena godinama i mislim da su godine samo broj i važno je kako se čovjek osjeća iznutra. Zato joj i ne smetaju napisi kako joj godine ide, a ona je ostala ista.

GALERIJA Gledali ste seriju 'Naša mala klinika'? Evo kako su glumci izgledali na snimanju prije 18 godina

1/29

- Imponira mi kada netko primijeti da lijepo izgledam. To je nešto što svaka žena voli čuti. Volim brinuti o sebi, izgledati lijepo, uredno, njegovano. Pa čak i da se ne bavim ovim poslom, to bi bilo tako jer sam jednostavno takva. Godine treba znati nositi i njegovati, a svaku novu godinu treba znati iskoristiti u svoju korist. Svaka žena, pa i muškarac, najbolje zna što ga činim sretnim, a kada si sretan i zadovoljan iznutra, tada to izlazi i na van.

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio neugodnu scenu koju je imao s Al Pacinom: 'Nikad si to neću oprostiti'

Komentara 5

OB
Oblacni
23:19 22.07.2023.

Kad ti se Nives javi, onda znas da si i u zivotu i u poslu potpuno propala....

Avatar rubinet
rubinet
15:55 23.07.2023.

A zašto se propela na nožne prste? Kako bi izgledala viša? Ili su to neki novi nepisani zakoni?

KU
kuramela
12:07 23.07.2023.

Što njome ovo treba ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije