Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje za pamćenje

Milan odlazi u Beograd da bi proslavio rođenje svog sinčića

severina (1)
pixsell
22.02.2012.
u 19:00

Severina bi u bolnici trebala ostati tjedan dana, ali može otići i ranije ako to zaželi. Dr. Strinić njihov prvi kontakt opisuje veličanstvenim. Zaželio joj je da sljedeće godine rodi djevojčicu, a ona se nasmijala i rekla: Da, vidjet ćemo

Severina bi u bolnici trebala ostati tjedan dana, ali može otići i ranije ako to zaželi. Milan odlazi u Beograd da s prijateljima proslavi rođenje svog prvog sina Aleksandra.

– Presretna je zbog sina. Ne odvaja se od njega – doznajemo iz splitske bolnice.

Odmah nakon poroda Severina (39) je sina primila na grudi, a doktor Strinić njezin prvi kontakt sa sinom opisuje veličanstvenim. Bila je izuzetno sretna i nije mogla doći do riječi grleći i ljubeći malenog. Nakon što joj je doktor zaželio da sljedeće godine rodi djevojčicu, pjevačica se nasmijala i rekla:

– Da, vidjet ćemo.

Pjevačica će od četvrtka moći jesti normalan obrok, ali laganiji poput juhe ili pirea te griza.

U bolnici bi pjevačica trebala ostati tjedan dana, ali može otići i ranije ako zaželi. Severinin zaručnik Milan Popović (46) oduševljen je bolničkim osobljem. Milan je danas ujutro posjetio Severinu i sina. Izlazeći iz rodilišta, fotoreporteru iz Srbije rekao je da ga više ne mora čekati jer odlazi u Beograd. Ondje će navodno s društvom proslaviti rođenje sina.

Ključne riječi

Komentara 38

MA
Mamlaz
19:55 22.02.2012.

Bit će da me zarazila Sevina trudnoća, zlo mi je...

ME
melanija
20:17 22.02.2012.

je**e, privila dijete na grudi :-) pa ko bi rekao! sto su ti novinari pametni pa svasta pisu.

NE
Nelica
07:51 23.02.2012.

Pa ljudi dokle više!!?? Ovo je postalo toliko nesnošljivo!! Muka mi je od ovakvih članaka!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije