Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatka provokacija

Mia Kovačić: Goran Ivanišević dobro igra, za jednog penzionera

Goran Ivanisevic
01.09.2011.
u 12:10

Nervoznih vozača uopće nije bilo, oni su zapravo trubili Mijinu odličnom forhendu. Ne smeta mi što me pobijedila žena, ali da sam izgubio od žene s pandama na tenisicama, to si ne mogu oprostit, našalio se Goran Ivanišević.

Miji Kovačić se na njezinu radijskom doručku na Totalnom FM ujutro pridružio teniski as i legenda bez konkurencije Goran Ivanišević. Dvojac se nije dugo zadržao u studiju jer ga je Mia izazvala na meč i to partiju ekstremnog tenisa. Kao teren, naime, poslužila je avenija ispred zgrade radija. Zaustavljen je promet u središtu grada, a zbunjeni vozači trubili su da bi pozdravili voditeljicu i zvijezdu. Nakon nekoliko izmijenjenih loptica, na oduševljenje svih, pobijedila je Mia Kovačić.

Mia je odmah na dolasku Gorana počastila maminim kolačima, a ukusni zalogaj kasnije se pretvorio u glavni razlog Goranova poraza:

– Namjerno si mi dala kolače da mi se sklizne reket! – bunio se wimbledonski pobjednik.

– Iznenadila me bliještećim outfitom, teniske su me ubile totalno! Nervoznih vozača uopće nije bilo, oni su zapravo trubili Mijinu odličnom forhendu. Ne smeta mi što me pobijedila žena, ali da sam izgubio od žene s pandama na tenisicama, to si ne mogu oprostit – dodao je.

Pobjednica Mia Gorana je pohvalila riječima:

– Dobar si za jednog penzionera!

Goran je priznao da tenis sada igra tek dva puta na mjesec te da se nada kako će mu sin ipak igrati košarku ili nogomet. Dotaknuo se i aktualne situacije oko dolaska Josipa Šimunića u Dinamo:

– Čudilo me što je Šimunić uopće razmišljao o Hajduku. On je vrhunski igrač i logično je da želi igrati u financijski jačem klubu koji je ušao u Ligu prvaka. Dinamo je bolji klub, ali Hajduk definitivno ima bolje navijače!

Komentara 1

DR
drug
15:43 01.09.2011.

Legendo... Samo kad procitam tvoje ime uljepsas mi dan... Svaka generacija ima svoje heroje... Ti si moj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije