Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastupa na dori

Mia Dimšić progovorila o vjenčanju Hane Huljić: 'Svakako ću biti uz nju barem virtualno'

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/14
18.02.2022.
u 16:15

Mia sutra nastupa na Dori, zbog čega neće moći biti na vjenčanju svoje prijateljice, ali je otkrila kako će biti u kontaktu s njom.

Pjevačica Mia Dimšić (29) progovorila je o vjenčanju svoje prijateljice Hane Huljić i njezinog odabranika Petra Graše, koje će se održati sutra. Mia sutra nastupa na Dori zbog čega neće moći biti na vjenčanju svoje prijateljice, ali je otkrila kako će biti u kontaktu s njom.

- Vjenčanje je sada za najuži krug ljudi. Potrefilo se to tako, a ja ću svakako biti uz Hanu barem virtualno i preko poruka, a znam da će i ona uz mene i uvijek ćemo se podržavati - rekla je Mia za RTL.hr.

Dimšić na Dori nastupa s pjesmom 'Guilty Pleasure', a otkrila je kako se osjeća.

- Ima jako puno detalja i želim da sve bude tip-top. Jako sam uzbuđena i baš jedva čekam. Ako me netko izdvaja kao favorita, meni je to vjetar u leđa. Znam da to diže očekivanja, ali to je i zdravo. Trebamo imati visoka očekivanja, trebamo dati sve od sebe i ništa ne uzimati zdravo za gotovo -  rekla je te dodala da je fokusirana na Doru, ali da već ima i neke nove projekte u planu.

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčat će se u crkvi u Splitu. Hani će kuma biti pjevačica Domenica Žuvela, a Petru bivši košarkaš Dino Rađa. Dodajmo da su Hana i Mia dobre prijateljice, a svoja druženja često zabilježe fotografijama koje objave na društvenim mrežama.

VIDEO Hana Huljić i Petar Grašo očekuju prinovu, a u subotu će se vjenčati: Ovo je njihova ljubavna priča!

Komentara 2

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
16:50 18.02.2022.

Mia Dimšić progovorila o vjenčanju Hane Huljić: 'Svakako ću biti uz nju barem virtualno jer našla je kvalitetnog starijeg ulagaća i kao prava hrvatica sada ima Hrvatsku i ima egzistenciju'

AN
ante555
18:07 18.02.2022.

Dugo ovu nisam cuo, bas se dobro osjecam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije