Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina martina korbar

U showu je skinula 40 kg, zatim pokazala pjevačko umijeće, a sada otkrila kada izlazi njezina prva pjesma

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/17
18.02.2022.
u 12:10

- Moja želja je da se uz pjesmu ,,Neprocjenjivo” osjećaš moćno, samopouzdano, snažno i sexy! Vjeruj u sebe! – poručila je.

Natjecateljica showa 'Život na vagi' Nina Martina Korbar (28) svoj pjevački talent pokazala je u 'Supertalentu', a njezino daljnje natjecanje spriječio je pozitivan test na koronavirus. Nina nije dozvolila da je to pokoleba, nego je najavila da će se nastaviti truditi, a sada izdaje i svoju prvu pjesmu. Nina je na svojem Instagramu objavila fotografiju sa snimanja spota te najavila pjesmu 'Neprocjenjivo' koja izlazi 22. veljače u 19 sati. - Moja želja je da se uz pjesmu ,,Neprocjenjivo” osjećaš moćno, samopouzdano, snažno i sexy! Vjeruj u sebe! – poručila je. 

Podsjetimo, Korbar je sredinom siječnja na svojem Instagram profilu objavila tajnu koju je dugo čuvala od pratitelja. „Spremni za moj prvi singl? Zove se 'Neprocjenjivo'. Ovu vijest sam jako dobro čuvala jer sam htjela napraviti veliko iznenađenje za sve i evo… uskoro izlazi van…Pjesma koju sam napisala potaknuta svojim putem i pobjedom koju sam ostvarila spram same sebe… ponosna sam i sretna, ali moram priznati, malo me i strah… jako želim da vam se svima svidi pjesma, da se pronađete u njoj, pjevate s guštom i osjećate se moćno! Hvala Ti Bože", napisala je na Instagramu.

Dodajmo da je Nina ispričala da je potpuno promijenila pogled na život nakon što je skinula višak kilograma te da se više ne srami pokazati koliko voli pjevati. U 'Život na vagi' ušla je sa 124 kilograma, a izašla s 84.  

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije