Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije fer

Brad Pitt nije očekivao ovakav udarac od Angeline Jolie i odlučio je tužiti bivšu suprugu

Angelina Jolie i Brad Pitt
Foto: Reuters
1/5
18.02.2022.
u 13:10

Glumac je odlučio tužiti bivšu suprugu jer je nezakonito prodala svoj dio njihovog francuskog imanja Château Miraval na kojem su se i vjenčali.

Godinama su u javnosti Angelina Jolie i Brad Pitt slovili za idealan bračni par i njihovoj ljubavnoj priči divili su se mnogi, a sada se ovaj bivši bračni par susreće samo na sudskim hodnicima. Nakon godina mučne brakorazvodne parnice i sudske bitke za skrbništvo nad djecom Jolie i Pitt opet će se susresti u sudnici a ovaj put je Bradu prekipjelo i zbog odluke koju je Jolie donijela bez njegove suglasnosti odlučio je tužiti bivšu suprugu.

Glumac je odlučio tužiti bivšu suprugu jer je nezakonito prodala svoj dio njihovog francuskog imanja Château Miraval na kojem su se i vjenčali i prema saznanjima Page Six Jolie je vinograd na imanju prodala ruskom biznismenu Yuriju Shefleru

- Jolie je bez Pittova znanja prodala njegov udio, uskraćujući Pittu pravo na pristanak koje mu je ona dugovala i pravo prvokupa koji je njezin poslovni subjekt dugovao njegovom. Prodala je svoj interes i pri tome je znala kako će Shefler i njegove tvrtke nastojati kontrolirati posao kojem se Pitt posvetio i tako će potkopati Pittovo ulaganje u Miraval - prenosi Page Six. Vila s 35 soba u selu Correns na jugoistoku Francuske bila je oaza za odmor obitelji Jolie - Pitt i ovaj par je uložio dosta u vinograd u sklopu imanja i počeli su proizvoditi i svoje vino.

Nakon razvoda Brad Pitt je uložio dosta novaca kako bi unaprijedio vinograd i proizvodnju vina i postao je jedan od vodećih proizvođača rose vina.  Imanje su kupili 2008. za 28.4 milijuna dolara i početkom 2021. godine Jolie je obavijestila Pitta kako je teška srca odlučila prodati svoj udio u imanju. Glumac je namjeravao otkupiti njezin dio i kada je u listopadu 2021. godine saznao da je Angelinin dio otkupila tvrtka  Tenute del Mondo Pitt je bio u šoku i sudski proces je bio neizbježan. 

VIDEO Ovo su neke od najpopularnijih pjesama s Dore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije