Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert za pamćenje

Mayalesi u dvosatnoj glazbenoj poslastici

mayales
Foto: Luka Stanz/PIXSELL (ilustracija)
1/7
22.03.2014.
u 12:58

Predvođeni Petrom Beluhanom i Ivanom Rushaidat uljuljali su obožavatelje u svoju romantičnu priču, a uz pomoć gostiju ih i raspametili

Prevarili su se u petak navečer organizatori koncerta Mayales u Tvornici. Nitko očito nije očekivao da će toliko obožavatelja doći na njihov drugi veliki zagrebački koncert nakon izdavanja albuma "2", pa je zbog fizičke pregrade u dvorani prostor 'pucao po šavovima'. Možda su se organizatori prevarili, ali svi oni koji su svjedočili dvosatnoj glazbenoj poslastici nisu pogriješili što su petak navečer odlučili provesti uz Mayalese.

Predvođeni Petrom Beluhanom i Ivanom Rushaidat uljuljali su obožavatelje u svoju romantičnu priču, a uz pomoć gostiju ih i raspametili. Izmjenjivali su se na pozornici Maja Posavec, Pavel, te stari članovi benda fantastična Valerija Nikolovska i Kiki Beluhan, izvodeći hitove s prvog i drugog albuma benda. Ni dva bisa nisu zadovoljila odlično raspoloženu publiku koja je Mayalesima dokazala da im njihovi koncerti jako nedostaju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
14:50 22.03.2014.

Definitno najdosadniji band u posljednjih 20 godina hrv. scene. Takvo pretenciozno preseravanje hrv. rock scena nije dugo vidjela. Band za pozere i ufurane hiperintelektualce kojima je glavna fora filozofiranje o praznom autobusu a na zidu im visi poster Jelene Rozge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije