Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitao prijateljici

Marko Grubnić raznježio obećanjem koje je dao Maji Šuput i bebici

Foto: Instagram
1/10
08.10.2020.
u 15:24

Njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić, koji je za trudnoću znao i prije nego li je Maja obznanila javnosti, napokon joj je mogao javno čestitati, a sve je raznježio obećanjem koje je dao.

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov jučer je na Instagramu objavila najsretniju vijest. Naime, pjevačica sa suprugom Nenadom čeka svoje prvo dijete. 

"U našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reći da smo oboje u '7. nebu' i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck", napisala je Maja uz set preslatkih fotografija kojima je obznanila trudnoću.

1/6

Njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić, koji je za trudnoću znao i prije nego li je Maja obznanila javnosti, napokon joj je mogao javno čestitati, a sve je raznježio obećanjem koje je dao. 

"Napokon da mogu i ovako javno čestitati od srca. Obećavam da ću razmaziti bebicu više i od mame i od tate", kazao je Marko.

Čestitke i poruke podrške počele su stizati i od drugih, pa su se tako javile i kolegice Severina, Nina Badrić, Jelena Rozga, glumice Nataša Janjić, Bojana Gregorić Vejzović, voditeljica Mia Kovačić, Nives Celzijus. Čestitkama se Maja zahvalila i javno.

Foto: FIBA/Screenshot

"Od najvećeg srca hvala SVIMA na prekrasnim komentarima, čestitkama, pozivima, mailovima, privatnim porukama (nisam ni znala da toliko ljudi ima moj broj) i na svim divnim željama koje su me toliko raznježile. Hvala vam, zaista je prekrasno ovako zajednički poželjeti dobrodošlicu bebi", napisala je. 

Komentara 9

IM
Inmerps mod aZ
15:46 08.10.2020.

Austrija nikad nece imati hrvatsko more, koliko god pokusali zaglupiti hrvatski narod. Neka zaglupljuju talijanski narod i uzmu njihovo more.

AV
Avimm
15:45 08.10.2020.

Hoce liSuputica moci dojiti dijete za plasticnim sisama

Avatar Damating
Damating
16:09 08.10.2020.

Kum na krštenju sigurno neće biti. Nadam se da neće nosati dijete u Gucci torbici u "mačing" odijelcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije