Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek u trendu

Marko Grubnić počastio se novim natikačama modne kuće Valentino koje i nisu baš jeftine

Foto: Instagram
1/10
14.06.2021.
u 16:54

Modni stilist pomno bira svoju odjeću i obuću i često s obožavateljima dijeli što je novo kupio

Modni stilist Marko Grubnić često s obožavateljima dijeli što si je novo od odjeće i obuće priuštio. Novi komad kojim se počastio su natikače s potpisom modne kuće Valentino. Na Instagram storyjima objavio je video u kojem se pohvalio ovim crnim kožnim natikača čija cijena iznosi šest tisuća kuna.

Na službenim stranicama kuće Valentino u opisu pored ovih natikača piše kako su anatomski oblikovane, a gornji dio im je ukrašen kožnim laticama različite veličine. Nedavno se pohvalio još jednim modnim detaljem za koji je izdvojio nešto više od 10 tisuća kuna. Riječ je o zelenoj torbici popularnog brenda Bottega Veneta i to o modelu Mini Jodie.

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Nikada ne kupujem ciljano odjeću. Uvijek stihijski kada mi se nešto svidi. Hvala dragom Bogu, imam sve što mi treba tako da volim kupovati odjeću koja nadopunjuje ili oplemenjuje na neki način moju postojeću. A osnovno pravilo mi je da to što kupujem bude kvalitetno, a iako je moj stil dosta naglašen, bar kada je riječ o muškoj modi, ipak biram classy komade. - rekao nam je Marko prošle godine u intervju.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Roy Bean
Roy Bean
08:28 15.06.2021.

Još jedan u nizu članaka za Pulitzerovu nabradu. Tko ima toliko vremena da kopa po tuđim g....a

LA
Lana2
23:25 14.06.2021.

A mica mala, za kaj se nebi počastio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije