Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivne poruke

Jelena Veljača objavila do sada neviđene fotografije s vjenčanja, javio se i njezin novopečeni suprug Vito

Jelena Veljača i Vito Turšić
Foto: Instagram
1/4
14.06.2021.
u 09:33

Dan nakon vjenčanja Veljača je zahvalila svim gostima i objavila do sada neviđenu fotografiju uzvanika koja ju je posebno ganula.

Proteklog vikenda Jelena Veljača izrekla je sudbonosno ''da'' svom odabraniku Viti Turšiću, inače bivšem savjetniku Kolinde Grabar-Kitarović i Ive Josipovića. Bajkovito slavlje održalo se u Botaničkom vrtu, a među uzvanicima bila su i brojna poznata lica, među kojima su Milica Urban, Damir Urban, Ornela Vištica, Iva Radić, Marijana Mikulić i Doris Pinčić. 

Dan nakon vjenčanja Veljača je zahvalila svim gostima i objavila do sada neviđenu fotografiju uzvanika koja ju je posebno ganula. 

"Proveli smo večer čitajući vaše čestitke, gledajući slike, brisali suze, i od smijeha i od radosti, ali najveći poklon od svih su mentalne slike u glavi poput ove... svi naši, najbolji, najluđi, najbolji, najveće duše, najsavršeniji suputnici za ovo životno putovanje na kojem smo @vturs & ja sad zajedno. volim vas! I ne, nisam gotova s fotkama", napisala je Jelena. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Emotivne riječi uputila je i novopečenom suprugu Viti Turšiću uz fotografiju na kojoj jedu svadbenu tortu. "Volim te i stvarno me sve vodilo k tebi", napisala je Veljača u opisu fotografije ispod koje se javio i Turšić. "E nije nego je mene sve vodilo k tebi", zaključio je suprug Jelene Veljače, na što mu je ona odgovorila emotikonima srca.

Foto: Hrvatski hrvački savez


Inače, na vjenčanje je stigla i legendarna diva Tereza Kesovija, koja je nakon obreda otpjevala pjesmu ''Moja posljednja i prva ljubavi''. Podsjetimo, za njihovu se vezu doznalo u rujnu prošle godine, a nakon toga je Jelena često na društvenim mrežama dijelila zajedničke trenutke s devet godina starijim dečkom. Da misle ozbiljno, pokazali su i kada su nedavno započeli zajednički život u unajmljenom stanu od 165 četvornih metara u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Iza Jelene već su dva braka. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, a s kolegom Draženom Čučekom od 2015. do 2018.   Nakon razvoda s Čučekom je ostala u dobrim odnosima, a zajedno odgajaju i petogodišnju kćerkicu Lenu. Turšić je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Mühlena. Prije toga je bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a široj javnosti je poznat i po skečevima u emisijama Roberta Knjaza.   

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Komentara 12

CR
credo
09:37 14.06.2021.

Ima li kraja ovom teroru? Ne mozes se oteti dojmu da je Veljaca svadbu napravila zbog dobrih fotki i sad davi do besvijesti 🤮

KR
Krud
11:11 14.06.2021.

Za nju je brak samo kratak period prije razvoda braka.

KE
Kemo
10:50 14.06.2021.

Fotografije su trebale ostati neviđene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije