Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelio s pratiteljima

Mario Mandić iz 'Života na vagi' javio se iz bolnice: 'Vraćam se s traume s puknutim ramenom'

Foto: instagram
1/10
03.01.2022.
u 08:36

Kada je ušao u show, Mario je imao 165,5 kilograma i maštao o tome kako će, nakon što smršavi, postati profesionalni vatrogasac jer godinama se njegov san nije mogao ostvariti zato što zbog viška kilograma nije mogao obući vatrogasno odijelo.

Bivši kandidat ''Života na vagi'' Mario Mandić (30) pratiteljima na Instagramu javio se iz bolnice. Naime, kako je objasnio u objavi, Mario je pao na stubama i dočekao se rukom, što je završilo uganućem zgloba.

"Nekoliko sportskih ozljeda zadnjih godinu i pol i onda prošle godine tj. prije koji dan opet glupa ozljeda… fulam stepenicu, uganem zglob i da ne bi došlo do veće ozljede, idem se dočekati na ruku i padnem na rame na stepenicu… vraćam se s traume s puknutim ramenom, ali ono što želim reći nije da se hvalim s ozljedama već kažem da nikada ne treba odustati jer uvijek će biti prepreka u životu i uvijek će vas nešto ometati na vašem putu, ali budite jaki u glavi, grizite i samo ostanite pozitivni jer glava je sve", napisao je u objavi.

Pratitelji u komentarima pisali su da mu žele brz oporavak, a neki od njih izrazili su žaljenje što im sad neće moći neko vrijeme pokazivati vježbe. Podsjetimo, mnogi bivši natjecatelji svoja iskustva i znanje iz showa odlučili su prenijeti i drugima i veliki dio njih sada su i treneri fitnessa i pomažu drugima u mršavljenju. Jedni od njih su Nina Martina Korbar i Mario koji su zajedno osmislili program za mršavljenje u kojem su napravili plan treninga i prehrane za sve koji se prijave na ovaj njihov program.

Kada je ušao u show ''Život na vagi'', Mario je imao 165,5 kilograma i maštao o tome kako će, nakon što smršavi, postati profesionalni vatrogasac jer godinama se njegov san nije mogao ostvariti zato što zbog viška kilograma nije mogao obući vatrogasno odijelo. Nakon izlaska iz showa u kojem je skinuo 53,5 kilograma, odlučio je postati i trener i pomagati drugima da postignu svoj cilj i riješe se viška kilograma.

"Oduvijek sam imao veliku želju postati profesionalni vatrogasac. Jednostavno to je moj poziv, ali nakon 'Života na vagi' shvatio sam da su moje profesionalne želje krenule u drugom smjeru, no unatoč tome uvijek ću biti dobrovoljni vatrogasac", rekao nam je Mario u intervjuu nakon velikog požara na Jakuševcu. 

VIDEO>>I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Komentara 1

ZE
Zelen
10:32 03.01.2022.

Stavi masku kako valja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije