Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav u showu

Marino poslije izlaska iz showa priznao da se ružno ponio prema svojoj Sari

Foto: RTL
1/5
09.11.2019.
u 17:02

Htio je izaći iz showa jer su mu govorili da je lijen, ali nije znao da će njegova odlazak rastužiti Saru u koju se zaljubio.

Marino je napustio show "Život na vagi" i tijekom vaganja priznao je da je trenerica Maja u pravu kada kaže da je on od svih kandidata najviše lijen.

Vaga je uskoro pokazala da izgubio i samo 1,2 kilograma od prošlog vaganja i priznao je kako je loš u svemu i želi napustiti show. Dobio je najviše glasova od ostalih kandidata i napustio je show u koji je ušao sa 167,1 kilogramom, a izašao je s 148,2 kilograma.

Nakon izlaska iz showa priznao je  kako je svoj tim zamolio da ga izbace jer je bio razočaran rezultatom koji je postigao i nije htio da ga zovu lijenom osobom. Kaže kako je davao sve od sebe, ali bilo mu je teško trenirati s toliko kilograma i zato je, tvrdi, često izgledalo kao da je lijen.

- Srce hoće ali tijelo ne može. Nisam došao do neke vidljive fizičke promjene, ali siguran sam da ću vani nastaviti pravim putem - rekao je Marino za RTL. U showu se rodila i ljubav između Marina i Sare, a o tome kako se prijateljstvo pretvorilo u ljubav Marino kaže:

- Sara mi je zapela za oko od prvoga dana. Ja sam joj prvi prišao i tako je počelo. Privukla me svojom dobrotom i iskrenošću te željom da pomogne svima, naravno i ljepotom. Dok je svoj tim nagovarao da ga izbace iz showa nije razmišljao kako će to utjecati na Saru i priznaje da je to bilo ružno od njega. 

- Nisam imao pojma koliko će ona biti tužna zbog moga izlaska, ali poslije je već bilo kasno. Morao sam napustiti show, ali ja je čekam dok završi svoj put u ovom showu i nadam se da će daleko dogurati - rekao je Marino.

U showu je Marino priznao i da je ovisan o kockanju i rekao je kako mu je ta ovisnost narušila odnose s ostalim članovima obitelji, a zbog toga što je gubio velike svote novca utjehu je često pronalazio u hrani. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

KA
Kana
21:46 09.11.2019.

Samo se nemoj vraćati kocki, sve drugo možeš postići, mlad , lip , malk volje sve ide napried, ljubav si našao i čuvaj to , kad Sara izađe, imat ćeš još veći poticaj, samo pamet u glavu.

DU
Deleted user
08:14 10.11.2019.

Marino ti si jedan sebičan mladić koji gleda samo sebe i povrh toga uništavaš i ljude oko sebe.Tvoja dobrota nije razlog da te žalim ni ja niti ostali.Počni razmišljati kao odgovoran odrastao mladić prihvati život kao borbu iz koje možeš izaći kao pobjednik sa svim dobrim i lošim stranama.Prvo što dalje od kocke i kreni se mijenjati što prije jer na ovaj način si jedna obična nula.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije