Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rodila se ljubav

Iskrena Sara: Nikada nisam imala dečka, a Marinu sam se prepustila

Foto: RTL
1/5
08.11.2019.
u 10:42

Marino i Sara su pred kamerama priznali da se među njima rađa nešto više od prijateljstva, a Marino nam je rekao kako se nada da će se njihov odnos nastaviti i nakon izlaska iz RTL-ovog showa.

U showu "Život na vagi" i ove sezone rodile se ljubav između dvoje natjecatelja.

Riječ je o Marinu i Sari koji su pred kamerama priznali da se među njima rađa nešto više od prijateljstva, a Marino nam je rekao kako se nada da će se njihov odnos nastaviti i nakon izlaska iz RTL-ovog showa. Sara kaže kako je od početka vidjela da je Marino dobar prema njoj.

- Kad god bi se povukla u osamu, uvijek bi se nekim čudom našao uz mene, saslušao me i odmah je sve bilo lakše. Sve više sam ga primjećivala - rekla je 18-godišnja Sara. Priznaje kako prije ulaska u show nije nikada imala dečka jer je imala strah od odbijanja i bilo joj je neugodno povjeriti svoje emocije.

- Znala sam da nisam najljepša cura, ona za kojom bi dečki padali. I škola mi je bila prioritet, nisam ni htjela imati nekoga s 15, 16 godina. O tome sam počela tek kasnije razmišljati - rekla je za 24sata. Kada je počela osjećati prema Marinu nešto više od prijateljstva htjela je da se ti osjećaji povuku jer nije znala gaji li on iste osjećaje.

-  Ali onda sam se prepustila svemu, maknula onu najgoru misao iz glave, a to je što će drugi reći, prihvatila sve što ova moja velika promjena obuhvaća, pa čak i te osjećaje prema Marinu - kaže Sara.

Marino je u showu ostalim kandidatima i gledateljima priznao kako ima problema s kockanjem i kako mu je ta ovisnost skoro razorila odnose s obitelji i zbog toga što je gubio puno novaca često je utjehu tražio u hrani.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije