Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje u teretani

Marin Čilić podijelio je preslatki video sa sinom Baldom

Dubrovnik: Marin Čilić sa suprugom Kristinom i sinom prošetao i popio kavu na Stradunu
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
29.07.2020.
u 18:04

Tenisač je nedavno otkrio kako će sina uskoro krstiti u Međugorju, a kum će Baldi biti njegov kolega Ivan Dodig.

Nakon Adria toura u Zadru naš tenisač Marin Čilić morao je u samoizolaciju jer je nekoliko osoba s kojima je bio u kontaktu bilo pozitivno na koronavirus. Poslije dva tjedan u samoizolaciji i tri negativna testa konačno se vratio svojoj obitelji, supruzi Kristini i sinu Baldu te se vratio svojim treninzima. Mali Baldo koji se rodio 31. siječnja već sada prati tatu na treninzima, a kako izgleda kada se Baldo pridruži tati Marin je podijelio u preslatkom videu na Instagramu. U razgovoru za vecernji.ba Marin je nedavno otkrio i kada će krstiti svog sina i tko će mu biti kum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slaven's new assistant. Just as hardcore, but way cuter 😅😁 #gym #gymbuddy #startingyoung

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

 

- Uskoro ću krstiti svoga sina Balda. Ja sam Ivanu Dodigu bio kum na vjenčanju, a on će biti kum mome sinu i krstit će se u Međugorju - rekao je Čilić. Prije mjesec dana otkrio je kako su sinu dali ime po Kristininom ocu. - Na neki način uspomena na Kikina oca okrunjena je na taj način da damo ime sinu po njezinu ocu, tako da smo s tim presretni. Veselimo se što je sve prošlo jako dobro u ovih nekoliko mjeseci i nadamo se da će ići u tom smjeru - rekao je Marin koji uživa u svakom danu očinstva i uživa gledati kako Baldo raste i napreduje, a po svemu sudeći i od malih nogu razvija ljubav prema sportu.

VIDEO Večernji.hr podcast ep.1: Neven Ciganović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije