Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obavijestio pratitelje

Boris Rogoznica otkrio kako će sada zarađivati: 'Radio sam to besplatno'

Boris Rogoznica
Foto: Instagram
1/9
29.07.2020.
u 11:25

Naime, Boris je pratiteljima poručio da će naplaćivati personalizirane glazbene čestitke koje je dosad snimao besplatno prema njihovim željama.

Glazbenik Boris Rogoznica odlučio je okrenuti novi list i baciti se u poslovne vode. Naime, Boris je pratiteljima poručio da će naplaćivati personalizirane glazbene čestitke koje je dosad snimao besplatno prema njihovim željama.

"Dragi moji, prošao je promotivni period od 2 mjeseca u kojem sam nudio besplatno snimanje čestitki za vaše najmilije. Nasnimao sam se i napjevao preko 300 videa. Bilo je divnih trenutaka i emocija s obje strane, a sada je došlo vrijeme da Borko uprihodi koju kunicu od toga. Od sada pa nadalje ovakve jedinstvene čestitke s posvetom naplaćujem. (Tko bude zainteresiran i ima ozbiljnu namjeru neka se javi u inbox za info)", napisao je Boris u objavi i dodao:

"Tako ću se moći puno kvalitetnije pozabaviti time, svakome snimiti originalnu, individualnu čestitku i biti ažurniji nego do sada kada sam ih imao zaista jako puno za snimiti pored tekućih obaveza, pa nekima nisam niti stigao poslati (na čemu se duboko ispričavam). Za narudžbe mi se i dalje možete javiti u inbox. Napišite mi sve vaše želje i sljedeće podatke: vrsta prigode, ime slavljenika, od koga pozdraviti, koju pjesmu posvetiti i na koji broj vam to poslati preko aplikacije WhatsApp. Veliki pozdrav, nadam se da uživate u ljetnim radostima kao i ja", zaključio je. 
Podsjetimo, Tvrtka DPR d.o.o, koju je njegova bivša supruga Doris osnovala s njim, u prošloj je godini ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 1,2 milijuna kuna, što je čak 491.000 kuna više u odnosu na prethodno razdoblje (2018. godina), kad je ostvarila ukupne godišnje prihode u iznosu od 713.000 kuna, stoji na stranicama Poslovne Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
duje90
15:53 05.08.2020.

Snimi meni,snimi meni ja sam prvi

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
04:59 30.07.2020.

On je obavijestio insta pratitelje, a VL je revno obavijestio sire pucanstvo.

PE
peroperić22
08:08 30.07.2020.

...skupljati plastićne flaše po kontejnerima ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije