Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o prošloj godini

Marijana Mikulić: Prijateljstva su nestala s dijagnozom. Lagala bih kad bih rekla da nije bilo bolnih rezova

Foto: Instagram
1/11
01.01.2024.
u 09:18

Glumica Marijana Mikulić otkrila je kako je zbog dijagnoze svog najmlađeg sina izgubila neke prijatelje, a dodala je i da njeno srce iznad svega želi mira i ljubavi u cijelom svijetu.

Mnogi poznati koriste ovo vrijeme za introspekciju i dijele detalje iz privatnog života koji su im obilježili prošlu godinu, ali rade i planove za 2024. godinu. To je učinila i glumica Marijana Mikulić koja je otkrila kako je zbog dijagnoze svog najmlađeg sina izgubila neke prijatelje, a dodala je i da njeno srce iznad svega želi mira i ljubavi u cijelom svijetu. 

- Svega je bilo. Uspona, padova, privatno i poslovno skokova do neba i padova na dno. Mnogo je odnosa i onog što sam smatrala prijateljstvima nekako nestalo s dijagnozom, a 2023. je to dobro pomela do kraja. Lagala bih kad bih rekla da nije bilo bolnih rezova. Ali vjerujem da je sve kako treba biti. Uvijek je tako. Mnogo je toga na čemu imam biti zahvalna. Mnogo je toga što mi nije jasno. Ali jasno je onom koji me vodi, onom koji upravlja mojim putevima i stazama. I znam da On sve radi kako je najbolje za mene. A moje je samo da Mu vjerujem. Zahvalna na svemu i svima. Želim svima svega što si sami žele. A moje srce iznad svega želi mira i ljubavi u cijelom svijetu, sa konačno svi ratovi prestanu i da sva Dječja srca budu sretna - napisala je Mikulić uz video na kojem se vide fotografije koje su nastale prošle godine. 

 

Inače, Marijana je i nedavno dijelila informacije o napretku svog sina. "Nikako da složim nove objave. Slikovnice ću probati za koji dan. Danas plastelin. Kako je krenuo toliko raditi s njim? Kako sam ga naučila ovo i ono izraditi? Mi smo s plastelinom krenuli kad i s Floortime - kad je Jaki imao dvije godine i nikoga nije gledao u oči. Hodao bi u krug i govorio svojim rukama. Sjela bih ga preko puta sebe i pokušavala dobiti pogled. “Vidi Jaki, kuglica, vidi zmija”. I radila bih to sama, pa njegovom rukom, a njega nije bilo briga. Danima tako, sto kutija plastelina, pokušaja milijun dok je sam napravio kuglicu. Domet je bio napraviti sto vise kuglica" prisjetila se Mikulić i nastavila:

"Pa bih mu radila puža, zmiju, sto jednostavnije stvari koje s vremenom počinje imitirati. Sve sto drugima dolazi spontano njemu sam morala puno puta ponoviti, podsjećati. Do ljetos je miješao sve u jednu gvalju smeđe boje, a sad je počeo sam koliko može i zna paziti, razdvaja jer želi da sto duže traju različite boje s kojima slaže čuda. Od slova, likova iz crtića, do cijelog procesa nastanka kolača danas."

VEZANI ČLANCI:

Marijana je napisala i da Jakov jako voli s njom kuhati.  "Taj proces zna iz stvarnog kuhanja sa mnom koje traje još od njegove treće godine. Uključujem ga kad i koliko mogu, puno puta sam se nanervirala i trajalo se stoput duže s njim. Ali nisam odustala jer on to voli, i uči kroz to puno lakše, i evo sto je danas nastalo u njegovoj maštovitoj radionici. Uvijek imati na umu da nisu svi isti, voditi se svojim osjećajem, biti uporan, puno raditi, nikad ne odustati. I dijete i njegov napredak uvijek porediti SAMO sa njim samim. Kakav je on danas u odnosu na jučer, u odnosu na prije mjesec dana, prije godinu dana" zaključila je Mikulić.

VIDEO Sandra Perković nekoliko sati prije vjenčanja: 'Uživaj danas u svakom trenutku'

Komentara 10

AN
AnimaTor
10:45 01.01.2024.

Na žalost samog dijeteta to se iz dana u dan nastavlja. Bolest se iskorištava za samopromociju. Promocija bi trebala biti na kazališnim "daskama" a ne u bolesti.

KU
Kujttim
10:44 01.01.2024.

Prijateljstva nisu nestala s dijagnozom, već s objavom dijagnoze na štetu njezinog maloljetnog sina. To dijete je pod punim imenom i prezimenom završilo ni krivo ni dužno po svim portalima, uz dijagnoze koje su vezane uz mentalno zdravlje. Psihijatrijske dijagnoze maloljetnih pacijenata, uz njihovo puno ime i prezime se ne smiju objavljivati u javnosti. Da smo uređena država pravobraniteljica za djecu, kao i Zavod za socijalni rad bi već intervenirali prema Marijani Mikulić.

AN
AnimaTor
10:38 01.01.2024.

M.M. ne može a da ne iskoči iz "paštete", i na samu Novu Godinu . Katastrofa od paštete i da je od kavijara dosadila bi uvijek isto , isto , isto.Pašteta , pa pašteta.Ništa novo i ništa znaćajno i bitno za građane republike Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije