Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni trokut

Bivša supruga domaćeg glumca za novu vezu doznala iz medija: Uživaju i nakon 13 godina ljubavi

Šibenik: Na 21. Dalmatinskoj šansoni održana Večer novih skladbi
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/9
01.01.2024.
u 08:00

Poznati domaći glumac Žarko Radić ima zanimljivu ljubavnu priču koje smo se odlučili prisjetiti.

Blagdansko je vrijeme, a jedan od naših najpoznatijih domaćih glumaca 73-godišnji Žarko Radić poznat po brojnim ulogama u domaćim sapunicama gotovo svake godine sa svojom izabranicom i boljom polovicom Esterom Šimek u ovo doba godine inače prošeće zagrebačkom špicom u vrlo dobrom raspoloženju. Iako ih već dugo vremena nismo vidjeli u javnosti te nerado govore o svojoj ljubavi i odnosu, odlučili smo se prisjetiti njihove zanimljive priče. 

Ovaj par već godinama živi na relaciji Zagreb-Rijeka-Split jer ih za sva tri grada veže posao koji ih je i spojio 2007. godine. Radić je tada najviše vremena provodio u riječkom HNK, a odlučio je zaplivati i poduzetničkim vodama pa je otvorio salon ljepote Set u Rijeci, koji je u neposrednoj blizini HNK, a čije je vodstvo povjerio Esteri. Premda je tada već godinama bio u braku, to ga nije sputavalo da uđe u romantičnu vezu s atraktivnom Riječankom. No, sa suprugom nije živio čak ni na istom kontinentu pa stoga ne čudi da su njihovi odnosi zahladnjeli. Iz ljubavnog trokuta netko je ubrzo morao izaći. Bila je to njegova supruga Snježana s kojom je u braku proveo četiri desetljeća, a u kojem su dobili i dva sina - Vedrana i Ognjena, pisao je svojedobno časopis Gloria

Glumac poznat po ulogama u kultnim 'Kapelskim kresovima', 'Boljem životu', 'Otpisani', koji je igrao i u prvoj hrvatskoj sapunici 'Villa Maria' te glumio vlasnika pansiona u humorističnom serijalu 'Cimmer fraj', svoju suprugu upoznao je još za studentskih dana u Beogradu. Čim je diplomirao, oženio se, dobio dva sina i sve do 1991. s obitelji je živio u Beogradu. Nakon toga sreću su odlučili potražiti u Kanadi. Ondje su deset godina gradili novi život, ona kao arhitektica, a on se bavio prodajom namještaja. Potom je osjetio da se mora vratiti u rodni Split i posvetiti se karijeri.

24.12.2013., Rijeka - Glumac Zarko Radic s djevojkom Esterom Simek i prijateljima na standu s bakalarom i vrbnickom zlahtinom.rPhoto: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

 

 VEZANI ČLANCI:

 

Njegova bivša supruga ostala je u Bostonu, gdje živi sa sinovima, a slučaj brakorazvodne parnice prepustila je svojim odvjetnicima. Ona je za vezu Žarka i Estere navodno doznala iz medija, prenosi Story. Kada su mediji otkrili novu ženu u njegovom životu, glumac je i sam potvrdio da je u vrlo specifičnoj situaciji, no o ljubavnom trokutu nije želio davati izjave. Ipak, srce je odlučilo da je njegova ljubav u domovini, a rođeni Splićanin i danas se najradije s Esterom budi u svom rodnom gradu pod Marjanom.

- Nismo se vjenčali. Posljednjih pet godina živimo na relaciji Split - Rijeka - Zagreb, a kako oboje imamo dosta posla, Estera radi u jednoj poznatoj osiguravajućoj kući, nastojimo svaki slobodan trenutak provesti zajedno. Oboje volimo putovanja, ali draže su nam bliže destinacije, poput Budimpešte i Rima. Čim uhvatimo slobodnog vremena, smislit ćemo još nešto – kazao je Radić u razgovoru za Story, a na pitanje čime ga je lijepa plavuša šarmirala odgovorio je: - Estera je uvijek nasmijana i nije zlopamtilo – iskreno je priznao poznati glumac. 

 

VIDEO: Domenica otkrila kako će provesti blagdane s dečkom i kumom Hanom: Albi sam spremila poklon...

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
13:31 01.01.2024.

"... živi na relaciji Zagreb-Rijeka-Split "Baš sam iznenađen. Očekivao sam Beograd- Leskovac- Majdanpek.

Avatar Tombstone
Tombstone
13:50 01.01.2024.

Nas glumac????

VA
vanbruce
15:53 01.01.2024.

Nevjerojatno loš glumaca, svaka uloga mu je ista, nema nikakav glumački raspon. Samo mijenja obleku iz serije u seriju.....mimika, gestikulacije, sve mu je isto....Ako ima glumac koji u Čačincima bolji je od Radića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije