Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rak dojke i bolest bubrega

Bez kose i teško bolesna: Rada Vasić objavila video koji je rastužio pratitelje, otkrila kako je suprug

Foto: Screenshot RTL
1/5
22.12.2023.
u 11:15

Nekadašnja reality kandidatkinja Rada Vasić objavila je na društvenoj mreži TikTok video koji nikog nije ostavio ravnodušnim. Naime, vidi se kako je gospođi otpala kosa zbog liječenja kemoterapijom, a njezinom suprugu Radi otkazala su oba bubrega pa je sada na dijalizi.

Regionalna domaća zvijezda Rada Vasić nedavno je javnosti priopćila loše vijesti, a riječ je o zdravstvenom stanju nje i njezina supruga Rade. Kako je priznala, njih dvoje ne stoje baš najbolje kada je riječ o zdravlju. Naime, njemu su otkazala oba bubrega, a Rada se bori s rakom dojke. 

Nakon tih loših vijesti obitelj se povukla iz javnosti zato što im je trebao mir, a sada je Rada pokazala svoje novo izdanje koje je rastužilo sve i rijetko tko je mogao ostati imun na gospođu koja se bori s ovom zloćudnom bolešću. Simpatična Rada koja je uvijek bila iznimno pozitivna, nasmijana i dobro raspoložena snimila se, a ono što su mnogi odmah primijetili jest to da je zbog liječenja ostala bez svoje kose. Uz snimku na kojoj ukrašava božićnu jelku poručila je sljedeće. -  Ovom prilikom bih željela svima čestitati Novu godinu u malo drugačijem izdanju – kazala je simpatična rada kroz osmijeh na licu te dodala: - Želim čestitati i Mariji Šerifović što je postala majka malog Marija. Neka je živ i zdrav – dodala je gospođa koja je ranije progovorila i o svom zdravstvenom stanju. - Molim vas, neka nam pomogne koliko tko može. Teško sam se razboljela, nije me bilo, nisam se htjela pojavljivati ovako bez kose, mnogo se loše osjećam. Mnogo mi je teško, idem na jake terapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet – poručila je ranije Rada Vasić na snimci uživo na društvenoj mreži TikTok. 

– Rade mi nije najbolje, bolestan je, oba su mu bubrega otišla, na dijalizi je. Teško mu je pozlilo, cijela mi je kuća potresena, a posebno djeca. Svako ima svoju kuću, ali ja sam ostala s Radom i zbog njega sam najviše potresena. Gledam na sve načine da mu pomognem, tu sam, ali ne mogu spriječiti da se razboli – rekla je Rada Vasić za srpski Telegraf. Bivši sudionici realityja povukli su se iz javnosti i sada žive mirnim životom u Maloj Plani kod Prokuplja, iako su mnogi mislili da su u Njemačkoj. 

Foto: TikTok

– Nismo skroz dobro, ali se ne žalimo. Ponekad sjedim za stolom i plačem kad pomislim je li moguće da sjedim ovdje sama za stolom, da nemam s kim pričati, da mi se muž toliko razbolio. Prije mi je bio i desna i lijeva ruka, uvijek mi je pomagao, išao sa mnom na tržnicu, doktoru. Sad, evo, i ja sam bolesna, a on plače i kaže: "Ja ti želim pomoći, ali ne mogu ti pomoći, ja sam bolestan. Ne može on meni pomoći, a ni ja njemu. Ja sam se razboljela. Dobila sam rak dojke, operirala sam se. Opet, borim se, držim se, ne dam se, kao da nemam ništa – rekla je kroz suze Rada za srpske medije.

VEZANI ČLANCI:


Inače, Rada je majka šestero djece, a oni koji su se istaknuli su popularni duo Mika i Giba koji su svojim humorom u reality showu Big Brother zabavljali cijelu naciju. Inače, ovaj dvojac je promijenio spol, pa su odlučili promijeniti imena u Ana i Ivana
Rade se za spomenute srpske medije pak prisjetio kako su počeli njegovi zdravstveni problemi. – Dogodilo se to 18. veljače između jedan i dva ujutro. Osjećao sam jake bolove u prsima i osjećao sam kao da sam se već počeo nadimati. Probudio sam Radu, a kada me je ugledala, samo je uzviknula: "Ma, što ti je?" Kažem joj: "Idi spavaj, vidjet ćemo sutra.".  Supruga ga je potom prekinula: – Bez obzira na sve, nije htio ništa dok nisam počela plakati...

– Odmah je pozvala hitnu pomoć, a oni su iz Prokuplja stigli za samo 10 minuta, nikad brže. Odmah su mi rekli da trebam ići u bolnicu, a čim sam došao, izvadili su mi krv i urin, nakon čega je doktor došao i rekao: "Ma brate, gadno je, otkazala su ti oba bubrega." Liječnik mi je tada rekao: “Vasiću, potpiši ovdje da te stavimo na dijalizu”. Kažem kako nema dijalize, da ću radije umrijeti nego da mi je idu stavljati. Cijeli dan me uvjeravala, govorila da imam djecu i unuke. Malo sam razmislio i rekao: "Daj da potpišem." Potpišem, odvezu me u Niš, stave mi ovo i odmah nakon prve dijalize bilo mi je bolje – ispričao je, a Rada je dodala da je imao i problem s krvnim ugruškom koji pojavio u jednoj nozi.

Podsjetimo, bračni par Vasić u veljači ove godine proslavio je 43. godišnjicu braka. Rade je zbog posla otišao u Njemačku gdje i danas živi dio obitelji Vasić. Inače svira sa svojim bendom Crni gavrani po kavanama. Rada je domaćica, prije je radila u policiji kao spremačica. Sudjelovali su i u RTL-ovu showu "Mijenjam ženu", a nakon sudjelovanja u "Big Brotheru" ušli su i u srpski reality show "Zadrugu".

 

VIDEO: Anđa Marić: 'Nikada neću zaboraviti Božić kada smo gledali kako se časte, dok smo mi bili nedostojni poziva za stol'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije