Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velike promjene

Marijana Mikulić o stresnom periodu koji je pred njom: 'Mislim da prelazim na neke opijate da to sve preživim'

Foto: Instagram
1/7
03.09.2022.
u 20:15

Ovog puta Marijana, koja je majka trojice dječaka, progovorila je o početku nove školske godine koja je podjednako stresna kao za školarce tako i za njihove roditelje. Uz to otkrila je i da trenutno renoviraju kuću u koju će se uskoro preseliti.

Glumica Marijana Mikulić (40) sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijeli pojedinosti iz privatnog života. Ovog puta Marijana, koja je majka trojice dječaka, progovorila je o početku nove školske godine koja je podjednako stresna kao za školarce tako i za njihove roditelje. Uz to otkrila je i da trenutno renoviraju kuću u koju će se uskoro preseliti.  

"Kreće nova vrtićka i školska godina
Neki se vesele, neki se već hvataju za glavu od muke
Ja sam i jedno i drugo
Veselim se povratku u rutinu, ali se užasavam škole, testova, sustava
Najstariji je završni razred osnovne i pritisak je nemoguć
Paralelno ulazimo u renovaciju kuće
.
Mislim da paralelno prelazim i na opijate da sve to preživim🤣🤣
.
Ali evo jedna skladna fotka s mojim dečkima
Nek nam je Bog na pomoći da kraj sezone dočekamo živi i koliko toliko pri pameti🤣
.
A kako ste vi?
Torbe spremne, ormari, živci???", napisala je Marijana uz fotografiju sa svojim sinovima koju možete vidjeti OVDJE. U komentarima su joj podršku odmah pružile brojne majke koje trenutno prolaze kroz isto. 

Podsjetimo, Marijana je s pratiteljima nedavno podijelila sretnu vijest kako su ona i suprug postali vlasnici kuće. Glumica je objavila fotku na kojoj su zajedno pozirali uz vlasnički list u ruci. Par je bio odlične volje te su tome i nazdravili.

 - Ljudi moji. Konačno je kuća i službeno naša!! Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit traje to! A tek slijedi show, renovacija krova, otvora, majstori... Ali nećemo o tome sad i tome! Morali smo ovjekovječiti upis vlasništva! Iako fotke nisu neke, veselje je naj naj naj!! Živjeli - napisala je Mikulić pored fotografija.  

Mikulić je ranije pratitelje na Instagramu obavijestila da se s obitelji seli. Suprug i ona prodali su stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina. - Andrija je imao godinu i pol. Zgrada na zidovima stubišta ima protupožarne aparate. Andrija bi trčkarao do lifta i redovito išao ispod aparata. I jedan dan - BUM - porastao toliko da ne može više proći ispod. Došao nam je i Jakov. Isto, kad god ide stubištem - ide potrčati ispod aparata. I neki dan - BUM. Ni Jakov više ne može ispod aparata. Taman u vrijeme kada smo donijeli odluku da naš lijepi topli dom prodamo, kako bismo uzeli nešto s dvorištem. Da Jaki može i doma imati sve što mu treba. Teška srca smo se nekako odlučili rastati od stana u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Stan u kojem smo proveli toliko lijepih godina. U kojem smo dobili našeg Jakija. Svoje novo gnijezdo gradit ćemo uskoro na novoj adresi - napisala je ranije, a nakon toga podijelila i da su se od stana oprostili zajedničkom fotografijom i uz sladoled. 

VIDEO Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
Predaror
08:37 04.09.2022.

Evo je ponovno iskače iz PAŠTETE. Ako nisu sinovi , onda je kupovina kuče. Ako nije kuča onda je godišnji odmor. Sada je školska godina. Samo se čeka kada če objaviti kupovinu toalet papira i upotrebu istoga.....Gdje ta glumica glumi..Daa mije u kazalištu Večernji List. Pametnome dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije