Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas je potpuno drugačiji

'Život na vagi' spasio mu je život! Na pregledu je saznao za izraslinu, a u showu je potom izgubio 72,5kg

Foto: RTL
1/7
03.09.2022.
u 10:00

Tijekom teških trenutaka suočavanja s mogućim ishodom, najveću podršku davala mu je supruga koja je jedina znala za dijagnozu.

Marijo Barišić (49) poznatiji kao Baro u trećoj sezoni showa 'Život na vagi' prijavio se  jer se počeo brinuti za svoje zdravlje.  Marijo je shvatio kako jedino gubitak neželjenih kilograma može spasiti njegovo narušeno zdravlje, a i bit će mu, kaže, lakše posvetiti se svojoj djeci od kojih jedno dijete boluje od autizma. Marijo je policajac za očevid iz Osijeka i otac troje djece, a na prvom vaganju imao je 160,6 kilograma. 

Baro je na sistematskom pregledu u showu "Život na vagi" saznao da ima izraslinu na bubregu te je operiran. Iako je sve prošlo u redu, nije mu bilo lako kad je saznao dijagnozu, a o svemu je progovorio i za Večernji list.

"U ponedjeljak sam išao vaditi konce i potvrdili su mi da je u pitanju bio karcinom. Na svu sreću nije se proširio", rekao nam je Marijo 2019. godine.

"Kad sam saznao za izraslinu, u Osijeku sam obavio sve pretrage koje su potvrdile malignost ciste i pripremili su me na najgore – možda ostajem bez bubrega", dodao je.

Tijekom teških trenutaka suočavanja s mogućim ishodom, najveću podršku davala mu je supruga koja je jedina znala za dijagnozu. – Nikome nisam rekao osim ženi. Čak ni roditeljima. Ona mi je sama rekla: “Cijela Hrvatska zna, a tvoji roditelji ne” – smije se Barišić nakon što je sve prošlo u najboljem redu. Operacija je bila uspješna, nije morao ići na terapiju, a održavao je istu kilažu kao i po izlasku iz showa. – Doktori nisu našli ni gram sala oko mog bubrega i bili su oduševljeni – pohvalio se Marijo tada i istaknuo kako oporavak ide jako brzo te da će ga liječnici češće kontrolirati. 

Podsjetimo, u showu je izgubio 72,5 kg te kući otišao sa 87,3 kg, što znači da je izgubio 45,4% tjelesne mase.

VIDEO>>Položeno cvijeće ispred Kensingtonske palače kako bi se odala počast na 25. godišnjicu Dianine smrti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije