Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivna voditeljica

Marijana Batinić iskreno: 'Plakala sam. Briga nikad neće nestati'

Foto: RTL
1/8
17.03.2021.
u 21:00

Podsjetimo, RTL-ovoj voditeljici i njezinu suprugu, marketinškom stručnjaku Mateju Pašaliću, ovo je drugo dijete, a osim Roze imaju i šestogodišnju kći Enu kojoj su povjerili zadatak da odabere ime mlađoj sestri.

Voditeljica Marijana Batinić (40) raznježila je pratitelje najnovijom fotografijom na Instagramu. Podijelila je fotografiju na kojoj u naručju drži mlađu kćer Rozu. 

"Točno je pola godine prošlo otkad me prvi put pogledala svojim okicama i zauvijek vezala za sebe. Pola godine radosti, nježnosti i bezgranične ljubavi. Plakala sam kad smo se prvi put ugledale, većinom od ljubavi, malo od brige. Briga nikad neće nestati, ona samo raste, ali zajedno s njom raste i ljubav", stoji u objavi.

Foto: FIBA/Screenshot

U komentarima su joj pratiteljice pisale riječi podrške i to koliko ih je ova objava dirnula. "Tako si me raznježila svojom slikom", "Nema ništa ljepše na ovom svijetu od materine ljubavi", pisali su. 

Voditeljica je nedavno objavila fotografiju kćerkice Roze dok je spavala u krevetiću. – Ne možeš dočekat da zaspi, a onda jedva čekaš da se probudi, napisala je ponosna mama pokraj fotografije svoje mezimice.

Podsjetimo, RTL-ovoj voditeljici i njezinu suprugu, marketinškom stručnjaku Mateju Pašaliću, ovo je drugo dijete, a osim Roze imaju i šestogodišnju kći Enu kojoj su povjerili zadatak da odabere ime mlađoj sestri.
 

Ključne riječi

Komentara 6

ST
strina777
08:35 18.03.2021.

Eto ni jedna ni druga Batinicka nisu mogle izdržati da ih Maja Šuput nadmaši.. Ajde ženo smiri se uz djecu i muža.. I onu tetku od brata.. Što njega ne u slikate s dečkom pa nek i on postane mama..

AV
Avimm
06:07 18.03.2021.

Svu srecu i zdravlja ovog jadnog Svijeta Tebi i kcerima zelim od srca.

Avatar mikioni
mikioni
11:15 18.03.2021.

I ja placem ... zbog ovakvih vijesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije