Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji su oduševljeni

Marijana Batinić boravak u Splitu iskoristila za promjenu imidža: 'Divna si, super ti stoji'

Foto: John Pavlish
1/12
16.01.2022.
u 16:50

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić javila se iz Splita gdje je otputovala kako bi tati pripremila rođendansko iznenađenje, a sunčan dan iskoristila je kako bi u društvu prijateljice obišla omiljene lokacije u gradu i promjenu imidža.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić javila se iz Splita gdje je otputovala kako bi tati pripremila rođendansko iznenađenje, a sunčan dan iskoristila je kako bi u društvu prijateljice obišla omiljene lokacije u gradu.

-Đir po rivi pa na kavu u Žbirca, po čokoladnu (krafnu) u Bobisa ili običnu u Mate... 👌Danac u Kirigina, pizzeta u Medenog, topli u Popaja, burek u Hrstića, sendvič u Rizza, ćevapi u Kantun Pauline... nastavi niz splitskog streetstylea i street foodaa 😅🤣🙈Ako ovo nije influensanje, ne znam što je 🤷🏻‍♀️...ili sam skroz ispala iz đira? – napisala je voditeljica uz fotografiju. Marijana je pozirala u društvu prijateljice na Splitskoj rivi, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji.

"Nema Splita do Splita", "Točno sve to", "Uživaj u svom rodnom gradu", "Mega lajk za sve nabrojano", "E tako može", "Prelijepi Split", pisali su pratitelji dok su neki otkrili svoje omiljene lokacije u Splitu.

Marijana je boravak u rodnom gradu iskoristila i za promjenu imidža. Iako smo ju navikli gledati kao brinetu, sada se pohvalila novom frizurom i bojom kose, postala je- plavuša. 

Ispod fotografije ubrzo su se počeli nizati komplimenti, a pratitelji su se složili kako joj nova boja kose sjajno pristaje. 

"Prelijepa plavuša", "Krasna boja, super ti stoji", "Zgodna", "Definitivno da", "Predivna ti, a boja je top", "Jako lijepo", "Curica", pisali su joj pratitelji. 

VIDEO>>Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije