Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meghan i Harry

Kraljevska obitelj strahuje od novog poteza odbjeglog para : 'Bit će puno intimnih i šokantnih otkrića'

Foto: Reuters/Pixsell
1/11
15.01.2022.
u 16:35

Princ Harry (37) ove bi godine trebao objaviti dugo iščekivane memoare, a kako pišu strani mediji, odbjegli kraljevski par mogao bi iznijeti neke nove i šokantne tvrdnje na račun kraljevske obitelji i razdoblje koje su nakon vjenčanja proveli u Velikoj Britaniji.

Princ Harry (37) ove bi godine trebao objaviti dugo iščekivane memoare, a kako pišu strani mediji, odbjegli kraljevski par mogao bi iznijeti neke nove i šokantne tvrdnje na račun kraljevske obitelji i razdoblje koje su nakon vjenčanja proveli u Velikoj Britaniji.

Kraljevska obitelj sprema se za proslavu kraljičinog platinastog jubileja, a njihov pretrpani raspored navodno dodatno opterećuju sporni memoari u kojima bi princ Harry trebao otkriti pravu istinu o svom životu.

Datum izlaska knjige još nije objavljen, a kako prenosi britanski Mirror, nagađa se kako bi knjiga trebala govoriti o narušenim odnosima između Harryja i njegovog oca, princa Charlesa te brata, princa Williama, ali i navodnom rasistu s dvora zbog koje su on i Meghan odlučili napustiti kraljevsku obitelj.

- Knjiga će bez sumnje biti puna intimnijih i šokantnijih otkrića jer Harry ne bi dobio nekoliko milijuna funti predujma bez obećanja nekih sočnih detalja. Pojavit će se još novih šokantnih tvrdnji, možda i najvećih dosad. Sigurna sam da je kraljica jako zabrinuta zbog toga i da članovi kraljevske obitelji moraju biti spremni na sve- ispričala je stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl.

Knjiga je najavljena još prošle godine, a Harry je tada obećao kako će to biti istinit i potpuno točan prikaz svih detalja iz njegovog života.

-Ne pišem ovo kao princ kakav sam rođen, već kao čovjek kakav sam postao. Nadam se da ću pričajući svoju priču, kroz uspone i padove, greške i naučene lekcije, pokazati da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo- najavio je Harry.

VIDEO>>Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu


 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:29 15.01.2022.

Nisam vjerovao da toliko trači i gluparija može biti. Sve Kraljičini potomci ... loše odgojeni ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije