Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DUGO ČEKALA

Mariah Carey u vezi sa svojim plesačem

Mariah Carey
Foto: Reuters
1/6
01.12.2016.
u 11:47

Paparazzi su Mariah prvo snimili s novim dečkom na intimnoj večeri u Los Angelesu, no jučer su primijećeni i na odmoru na Havajima, gdje su uživali na plaži

Mariah Carey (46) nije dugo čekala nakon što ju je ostavio bivši zaručnik, milijunaš James Packer. kako piše The Sun, pjevačica je sreću našla u zagrljaju plesača Bryana Tanake (33). Inače, Packer je Mariah nogirao jer je navodno bila previše rastrošna, no i sumnjao je da ga vara s jednim od svojih plesača. Čini se kako je bio u pragu.

Odmor na Havajima

Paparazzi su Mariah prvo snimili s novim dečkom na intimnoj večeri u Los Angelesu, no jučer su primijećeni i na odmoru na Havajima, gdje su uživali na plaži.

Iza Mariah su dva braka. S producentom Tommyjem Mottolom bila je u braku od 1993. do 1998.,  a za Nicka Cannona bila je udana osam godina – od 2008., pa do početka ove godine. S njim ima i dvoje djece,  kćer Monroe i sina Moroccana.

>>Mariah Carey gola u novom spotu!

 

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
21:04 01.12.2016.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije