Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban dar

Manekenka oduševljena neobičnim poklonom koji je dobila od mlađahnog supruga

Foto: Profimedia
1/6
06.09.2019.
u 07:58

Heidi Klum i 30-ogodišnji Tom Kaulitz proslavili su vjenčanje 3. kolovoza na luksuznoj jahti uz obale talijanskog otoka Capri.

Heidi Klum dobila je neobičan i poseban dar mjesec dana nakon vjenčanja od supruga, gitarista benda Tokio Hotel Toma Kaulitza: komad Berlinskog zida.

Četrdesetšestogodišnja njemačka manekenka i model, televizijska voditeljica i poslovna žena podijelila je na Instagramu video koji prikazuje kako se šareno obojani dio zida istovaruje s kamiona.

"Danas je stigao poseban dar mog muža: komad Berlinskog zida koji je dijelio Istočni i Zapadni Berlin 28 godina", napisala je uz video Heidi Klum.

"Moj je suprug rođen iza zida, u Istočnom Berlinu, četiri tjedna prije nego je zid srušen 1989. On je mogao osjećati slobodu, radost, kreativnu umjetnost i nadu", piše dalje Klum.

Berlinski zid podignut je 1961. te je i fizički i ideološki dijelio grad dok nije srušen 1989.

"Svako jutro moći ću promatrati ovaj predivan komad u svom vrtu, sa znanjem da ne treba graditi zidove već ih rušiti".

Foto: Profimedia

Heidi Klum i 30-ogodišnji Tom Kaulitz proslavili su vjenčanje 3. kolovoza na luksuznoj jahti uz obale talijanskog otoka Capri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije