Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrda ljubavi

Poznata manekenka očekuje prinovu s 46 godina starijim poduzetnikom

gabi grecko
Foto: Instagram
1/3
14.06.2015.
u 13:05

Samo dva dana nakon što su uplovili u bračnu luku supružnici su obznanili da imaju još razloga za slavlje.

Manekenka Gabi Grecko (26) i njen 46 godina stariji suprug, australski poduzetnik Geoffrey Edelsten, očekuju svoje prvo dijete. Vijest o prinovi stigla je samo dva dana nakon što je ovaj neobičan par uplovio u bračnu luku. 

Sretnu vijest oduševljena manekenka odmah je podijelila sa svojim prijateljima na Instagramu uz fotografiju koja prikazuje pozitivan test na trudnoću.

Brojni pratitelji čestitali su novopečenim supružnicima na prinovi koja stiže.

-Čestitam od srca! Biti ćeš najbolja mama na svijetu. Tvoje maleno pravi je sretnik. Uzbuđena sam zbog tebe i Geoffa- poručila joj je jedna pratiteljica dok joj je druga savjetovala da pričeka s veseljem dok ne dobije potvrdu liječnika. 

Ipak, bilo je i onih koji su otvoreno iskazali nezadovoljstvo zbog djeteta koje će odrastati u nepovoljnoj okolini. -Ovo je zapravo uznemirujuće. Zašto bi netko htio dijete u odnosu koji neće potrajati idućih 10 godina. Oduvijek sam podržavala tvoju udaju za njega iz ljubavi no donijeti dijete na svijet kada znaš da će njegov otac biti uz njega samo mali dio života je barbarski- oštro je komentirala jedna pratiteljica.

>>U braku sa 57 godina starijim milijarderom: Umjesto karijere izabrala sam ljubav

Komentara 24

FA
farukbob
13:33 14.06.2015.

super digo mu se,a i ja kakvo s..ce citam, izbrisati cu VL

Avatar jebb
jebb
14:33 14.06.2015.

"Tvoje maleno pravi je sretnik"! Sve ovisi o debljini tatinog racuna. Dijete moze biti ponosno zato sto je produkt ljubavi, ljubavi prema novcu...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:43 14.06.2015.

gdje je to ova poznata, po cemu, i sto nas briga kaj pokusava starkelju uvjeriti da ceka njegovo dijete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije