Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima i dokaze

Mandarina nastavlja rat s kirurgom kojeg je prozvala da ju je 'unakazio': 'Srami se, vidimo se na sudu'

Foto: Instagram
1/5
01.04.2021.
u 16:00

Doktor Miletić u srijedu je za Večernji list kazao da se Kristina nije pridržavala uputa koje joj je dobila nakon operacije, te je odmah nakon zahvata ušla u reality show pa on ne može odgovarati za rezultat zahvata.

Kristina Penava, poznatija po nadimku Kristina Mandarina, nastavlja sukob s estetskim kirurgom Matijom Miletićem koji joj je izveo zahvat ukošavanja očiju tzv. 'cat eye'. Naime, nakon što se ovih dana požalila da ju je spomenuti doktor unakazio uslijedio je i njegov odgovor koji je krivnju prebacio na Kristinu. Ona mu je sada opet uzvratila.

 - E, moj doktore. Malo si zaboravio da ja imam sve dokaze i datume, a i svjedoke! Pa ti ni ne znaš kad si mi radio operaciju. Srami se. Vidimo se na sudu - zaprijetila je Kristinana svom Instagram profilu koji je zaključan za javnost, a njezinu je objavu prenio 24 sata.

Podsjetimo, doktor Miletić jučer je za Večernji list kazao da se Kristina nije pridržavala uputa koje joj je dobila nakon operacije, te je odmah nakon zahvata ušla u reality show pa on ne može odgovarati za rezultat zahvata.

- Imam potrebu razjasniti situaciju vezanu za zahvat ukošavanja očiju na dotičnoj. Naime, dotična se nije pridržavala danih uputa nakon zahvata, već je sljedeći dan otišla u reality show. Preporuke nakon takve operacije su relativno mirovanje, pošteda, zabrana napora i pojačana pažnja kože oko operirane regije - opisuje kirurg te dodaje da je na kontrolu došla s rašivenom ranom.

Foto: Youtube Screenshot/Instagram

- Nakon 5-6 dana je došla na kontrolu s rašivenom ranom, obostrano, koju sam ponovno sašio. Naravno, nakon takve situacije morate biti svjesni posljedica. Svakako nije bilo preporučljivo ići u snimanje emisije. Volio bih dodati da je zahvat bio sponzoriran od treće strane te iz tog razloga dotičnoj nije izdan račun - otkrio je kirurg.

Podsjetimo, Kristina je na zahvatu bila u rujnu prošle godine a sve su zabilježile kamere RTL-ovo Exkluziva. - Malo mi je čudno na prvu, ali je super. Zadovoljna sam rezultatom - izjavila je Kristina odmah nakon zahvata, a otkakoje počela s optužbama na društvenim mrežama tvrdi da joj se javilo više od 500 žena sa sličnim problemima.

- On je mesar, a ne doktor! Žene su obilježene za cijeli život. Napravit ću sve da tim curama pružim podršku i pomoć - kazala je Penava.  Ono što ju posebno ljuti je to što spomenuti kirurg prema svemu sudeći vrlo dobro zarađuje od svojih zahvata. - Vozi najnoviji Mercedes GLE koji je zaradio na nevinim ženama i prevarama bez računa. Horor priči nije kraj! Da bi situacija bila još gora, za operativni zahvat mi nije izdao nikakav račun ni potvrdu - prozvala ga je ranije Kristina.

Foto: instagram.com/kristina_mandarina___

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Komentara 18

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
17:08 01.04.2021.

Nije bolest sve što boli

Avatar YUKA1962
YUKA1962
16:37 01.04.2021.

Nema još mandarina, a treba novaca?!

CI
CigoZekanovic
16:46 01.04.2021.

Pa dobro, sise su još tu, nije sve propalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije