Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mami uzdahe

Sjećate li se nje? Atraktivna Valentina iz 'Braka na prvu' promijenila je frizuru te opet očarala fanove fotkom

Foto: RTL
1/7
01.04.2021.
u 13:30

Ovog puta Valentina je pokazala malo dužu kosu nego inače, a bila je odjevena u sivu dolčevitu i motorističku kožnatu jaknu. Uz fotku je kratko napisala: "Prelijep dan."

Atraktivna Valentina Hržić (45) iz Samobora sudjelovala je u prvoj sezoni sociološkog eksperimenta ''Brak na prvu'', a nakon što je show završen, obožavatelje je nastavila oduševljavati fotografijama na društvenim mrežama. Valentina često mami uzdahe izazovnim izdanjima, a zbog besprijekorne linije često je možemo vidjeti u mladenačkim izdanjima.

Ovog puta Valentina je pokazala malo dužu kosu nego inače, a bila je odjevena u sivu dolčevitu i motorističku kožnatu jaknu. Uz fotku je kratko napisala: "Prelijep dan."

Foto: Facebook/TS Auris

Brzo su krenuli komentari pratitelja, a svi su joj pisali kako odlično izgleda. 

"Kako si lijepa", "Predivna si", "Ljepotice", Sve si mlađa", samo su neki od komentara njezinih pratitelja. 

Podsjetimo, Valentina je u showu bila u braku s Marinkom Matejakom (47), no među njima nije uspjelo zaiskriti. – Marinku i meni nedostajalo je fizičke privlačnosti. Marinko je dobar čovjek, pun razumijevanja i topline i žao mi je što mu nisam mogla ponuditi više od prijateljstva – istaknula je Valentina nakon showa za medije i dodala kako joj je sudjelovanje u ovom eksperimentu bilo odlično iskustvo.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Komentara 3

DU
Deleted user
14:21 01.04.2021.

Jako lijepa žena.

KI
kiseli
13:59 01.04.2021.

Marinku i tebi nedostajalo je fizičke privlačnosti. Pretpostavljam da Marinku nisi bila privlačna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije