Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO BIOLOŠKO DIJETE

Mama Angelina podržala Shiloh da postane - dečko! Sada ima i muško ime

Foto: Profimedia
1/8
24.09.2020.
u 10:35

Slavna glumica Angelina Jolie podržava kćer Shiloh koja od najranije dobi želi biti dečko.

Hollywoodska glumica Angelina Jolie već je godinama predmet rasprave u medijima, zajedno s bivšim suprugom glumcem Bradom Pittom s kojim ima šestero djece, a koji je ostavio bivšu suprugu Jennifer Anniston upravo zbog Jolie 2005. godine. Njihova rastava koja traje od 2016. godine obilježena je nesporazumima, nemogućnosti dogovora oko skrbništva i raznim optužbama.

U braku s Pittom Angelina je rodila troje djece: Shiloh i blizance Knox Leonn i Vivienne Marcheline, a troje mališana je posvojila. Najstariji sin Maddox, danas 19-godišnjak, ukrao joj je srce u Kambodži dok je snimala film o Lari Croft i imao samo sedam mjeseci. Iste godine kad je započela vezu s Pittom posvojila je i šestomjesečnu kći Zaharu iz Etiopije, a na putu do tamo pridružio joj se i Brad. Maddox i Zahara nose prezime Jolie-Pitt otkako ih je i Brad službeno posvojio. 

1/8

Iste godine u Namibiji, rođena je Shiloh Nouvel, prvo biološko dijete Brada i Angeline za koje je ona otkrila medijima da je prošla tranziciju te se sada zove John. O  tome je progovorio i Brad u intervjuu kod Oprah Winfrey kada je otkrio da Shiloh zovu muškim imenima. 

- Ona želi biti dečko pa smo joj odrezali svu kosu.Ona voli nositi mušku odjeću i misli da je jedna od braće - tada je rekla Angelina koja je od početka podržavala tranziciju. Istaknula je među ostalim da je Shiloh oduvijek preferirala nositi odijela i hlače spram haljina.

1/6

Konačna odluka donesena je u veljači ove godine kada je 14-godišnja Shiloh i službeno na papirima postala John, a strani mediji pišu da je spremna i na operaciju promjene spola, premda ne postoji službena potvrda.

 

Komentara 4

Avatar Vakserčina
Vakserčina
11:20 24.09.2020.

Ja bi htio biti predsjednik hrvatske vlade... i astronaut...

MW
mwangawamungu
15:52 24.09.2020.

Naravno kad ne cijela ta familija dio NWO agende.Čudno da svi nisu morali promijeniti spol, a i čisto sumnjam da je Angelina žensko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije