Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Los Angelesu

Makedonska glumica nestala prije mjesec dana pronađena je mrtva

Foto: Facebook
1/4
29.03.2018.
u 10:28

Adea Shabani nestala je prije mjesec dana iz svog doma u Los Angelesu, a policija je pronašla tijelo 645 kilometara od njezina doma. Za smrt su sumnjičili su njezina dečka, a on se ubio tijekom policijske potjere

Policija u Kaliforniji pronašla je tijelo mlade žene, a ubrzo su potvrdili kako je riječ o tijelu 25-godišnje glumice Adee Shabani.

Glumica rodom iz Makedonije nestala je prije mjesec dana iz svog doma u Los Angelesu. Tijelo je pronađeno ovaj tjedan 645 kilometara od njezina doma, piše BBC. 

Policija je izvijestila kako su je identificirali po njenim tetovažama, a policija je za njezino ubojstvo sumnjičila njezina dečka Christophera Spotza.

Adea je nestala 23. veljače i policija do prošlog tjedna nije imala nikakvih konkretnih tragova. Tada je u potjeri za ukradenim automobilom ranila vozača.  Bio je to upravo Christopher Spotz koji je tijekom policijske potjere presudio sam sebi i ubio se pištoljem. Mlada glumica u Ameriku se doselila prije dvije godine u želji da ostvari karijeru u Hollywoodu. 

Ključne riječi

Komentara 10

NI
Niko33
13:37 29.03.2018.

E kad nemaju Istanbulsku.

MW
mwangawamungu
20:25 29.03.2018.

Ma tko zna kakve je ta filmove snimala.

IL
ilijan
11:10 29.03.2018.

O bože koja tragedija! Drage žene dobro pazite s kime stupate u vezu ili se naoružajte pištoljima. Psihopate postaju ljubomore i hoće vaš svaki korak kontrolirati tako da vas prvo preko toga maltretiranju i na kraju biva što je saa ovom lijepom ženom bilo. Zato pamet u glavu i ne srljati na prvu. Ako vam je lik dosadan svojom nametljivošću i ako vam puno laska što dalje od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije