Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Maja Šuput podijelila snimku: 'Ovo je san svakog frajera. Bloom živi život'

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/12
29.08.2023.
u 14:08

Šuput se javila s jedne djevojačke zabave, a pokazala je i koga je povela sa sobom. Pjevačica je na zabavu došla sa sinom te podijelila video na kojem je maleni Bloom u društvu drugih djevojaka zaplesao.

Pjevačica Maja Šuput (43) često na svojim društvenim mrežama dijeli različite situacije iz obiteljskog života, a pogotovo one sa sinom Bloomom kojeg je dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim. Ovoga puta Maja se javila s jedne djevojačke zabave, a pokazala je i koga je povela sa sobom. Pjevačica je na zabavu došla sa sinom te podijelila video na kojem je maleni Bloom u društvu drugih djevojaka zaplesao.

– San svakog frajera, biti pozvan na djevojačku. Bloom živi život iz snova – napisala je pored videa koji možete pogledati OVDJE.
U komentarima su joj se javili brojni pratitelji koje je oduševila ovim videom. "Bloom će jednog dana biti profesionalni šarmer", pisali su te ostavili emotikone srca.

Inače, Maja se redovito javlja sa snimkama s nastupa i pokazuje kako se publika zabavljala. Osim toga, pratiteljima najavljuje i svoje nastupe te pokazuje koje će modne kombinacije nositi. Prije nekoliko dana tako je odjenula žutu haljinu koja je podijelila njezine obožavatelje. Haljina je otvorenih ramena te asimetričnog kroja i završava oko koljena. Na trbuhu ima i proziran dio, a na struku ima i žutu ružu. Ovoj kombinaciji dodala je sandale na petu i nakit, a kosu je splela u punđu i dodala crveni ruž. 

VEZANI ČLANCI

No, ovaj neobičan kroj podijelio je pratitelje u komentarima. "Bez ruže čisto dovoljno, nema potrebe", dojam je jedne osobe, a drugi se nisu složili. "Bravo za žutu haljinu", "Nikad bolje obučena", "Predivna uvijek", pisali su joj drugi uz emotikone vatrica i srca.

Podsjetimo, Maja je ranije otkrila kako ljeti svaki slobodan trenutak koristi za odmor i uživanje u suncu i moru. Često sa svojih 525 tisuća pratitelja i podijeli neke od tih doživljaja te trenutaka koje provede s obitelji. Nedavno je tako  pokazala kako su se vozili jetcarom i objavila je video u kojem se voze u jurilici s jet-ski motorom, a maleni Bloom uživa u ovom doživljaju.

"Kakav je ovo hit, ljudi", napisala je Maja uz objavu na Instagramu na kojoj su fotografije i video njihove vožnje po moru. 

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Ključne riječi

Komentara 6

VA
valides
15:50 29.08.2023.

Isuse kako je ovo cringe...

ZV
Zvuk
15:51 29.08.2023.

Koji mi vrag bi i da naslov procitam, cak mi je i on ostetio mozak! Sad strahujem od Epilepsije.....

Avatar Moodleen
Moodleen
15:41 29.08.2023.

Pak šuputanje! Pa onda ristovanje, đokanje, cebepinovanje... i naravno, meni opet malo "odmor" čim im se zavalim na ovakvoj bepnosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije