Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na jahti od 200 mil. dolara

Američki milijarder sa slavnim glumcima i tv osobama uživao na našoj obali, uhvatilo ih je i nevrijeme

Foto: instagram
1/5
29.08.2023.
u 10:30

Barry Diller i njegova supruga, modna dizajnerica Diane von Furstenberg dio odmora su proveli na našoj obali u društvu oskarovke Emme Thompson, televizijska novinarka i dobitnica nagrade Emmy Diane Sawyer, glumica Candice Bergen, filmskog producenta Jasona Bluma...

Modna dizajnerica Diane von Furstenberg jučer je podijelila nekoliko fotografija snimljenih tijekom razgledavanja Rovinja te je otkrila kako nakon toga sa društvom nastavlja prema Veneciji. Diane se u Hrvatskoj odmarala sa suprugom, poznatim milijarderom i poduzetnikom Barryjem Dillerom te su našu obalu obišli na jahti čija je vrijednost procijenjena na 200 milijuna dolara. Diane je na fotografijama iz Rovinja otkrila kako je s njom u društvu i slavna oskarovka Emma Thompson, a na jahti su ugostili i još dobro nam poznata imena. 

Biznismen Bruce Bozzi na Instagramu je objavio fotografiju kojom je otkrio da je i on dio ovog odabranog društva koje s dizajnericom i njezinim suprugom milijarderom plovi Jadranom, a u tom su društvu i televizijska novinarka i dobitnica nagrade Emmy Diane Sawyer, glumica Candice Bergen i filmski producent Jason Blum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Bozzi (@brucebozzi)

 

- Najljepša riba sinoć ulovljena nahranila je ovu grupu prijatelja. Mali obiteljski restoran, odlično bijelo vino, razgovor s dragim prijateljima - napisao je Bozzi uz fotografiju snimljenu tijekom ručka s društvom s jahte. Na svom je Instagramu Bruce je pokazao i kako ih je tijekom plovidbe uhvatilo manje nevrijeme i more je bilo uzburkano i valovito. 

Foto: instagram

VEZANI ČLANCI

Jahta Eod na kojoj društvo plovi je bila najveća luksuzna jahta, te je u vlasništvu Barrya Dillera od 2006. godine. Diller je svoje poslovno carstvo izgradio na televizijskom poslu, točnije kroz mrežu Fox čiji je jedan od osnivača zajedno s Rupertom Murdochom. U lipnju 2020. Dillerova neto vrijednost bila je 4,2 milijarde dolara, a s Dianom je u braku od 2001. godine, a dizajnerica je nekoliko puta je odbila njegove prosidbe.

Jednom je prilikom ispričala kako su tijekom šetnje u New Yorku vidjeli stari par te su oboje pomislili da jednog dana žele biti taj par. Godinama kasnije ne znajući što pokloniti Barryju za rođendan modna dizajnerica se dosjetila sljedećeg:- Nazvala sam ga i rekla mu - znaš što, ako želiš udat ću se za tebe za tvoj rođendan. On je odgovorio da će vidjeti može li to organizirati. Uspio je to organizirati i bračni su par od 2001. godine. 

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Komentara 3

A2
a200
10:50 29.08.2023.

Dali je nama Hrvatima stvarno vazno ( ili samo novinarima ???? ) , koliko tko ima novca, koliko tko zaradjuje, koliko mu kosta auto, koliko kuca .... Ako je to tako , onda smo stvarno u qu...

PA
PavoMarcinko
11:02 29.08.2023.

Gledam i nevidim tko je tu slavan točno

DU
Deleted user
11:01 29.08.2023.

a sto ne pisete kada se izvale ko slonovi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije