Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekrasna glumica

Bojana Gregorić Vejzović (51) pokazala nevjerojatne noge u zanimljivoj modnoj kombinaciji

Zagreb: Poznati na trećem izdanju modne platforme Atelier The Future, revija Elfs
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/12
29.08.2023.
u 08:30

Otkrila je da je još na odmoru, a da uživa, otkrila je slikama na kojima se široko osmjehuje. Bojana je bila odjevena u zanimljivu kombinaciju koja je naglasila njene duge i vitke noge.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (51) pratiteljima se javila iz Opuzena. Otkrila je da je još na odmoru, a da uživa, otkrila je slikama na kojima se široko osmjehuje. Bojana je bila odjevena u zanimljivu kombinaciju koja je naglasila njene duge i vitke noge. Na sebi je imala šarenu haljinu, šešir i sandale, a cijeli outfit upotpunila je veselom ružičastom torbom. 

– Brojimo sitno,ali neka nas tu još malo – napisala je Bojana uz seriju fotografija koju je lajkalo više od tisuću ljudi. U komentarima joj se javila i kolegica Nataša Janjić koja joj je rekla da je predivna, a Gabriela Pilić, jedna od mentorica iz showa ''Ples sa zvijezdama'', poručila joj je da je prezgodna. 

 

Bojana je početkom mjeseca na svojem Instagram profilu objavila fotografiju s mora i potpuno raspametila svoje pratitelje. Bojana je pozirala u dvodijelnom kupaćem kostimu plave boje dok se sunčala na kamenom zidiću, a sve oči bile su uprte u njenu fantastičnu figuru. Gregorić Vejzović prema kameri je ispružila dlan ruke u znak da je se ostavi na miru, a u opisu je dodala: 

"Ne ometaj." 

 

Otkrila je i da je na Pelješcu, a fotografiju su preplavili plavi i bež tonovi neba, mora i kamena. ''Kad narastem, bit ću Bojana!'' napisala joj je u komentarima kolegica glumica Ana Gruica. ''Živa vatra'', ''Ljepotica'', ''Divoto!'', ''Preljepotica'', bili su neki od komplimenata koje je dobila u komentarima.
Inače, Bojana jako voli putovati, a svoje doživljaje s putovanja često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. U svibnju je tako otputovala je u susjednu Italiju odakle se javila pratiteljima na društvenim mrežama. Pokazala je kako uživa u Padovi, a podijelila je i fotografiju na kojoj je pozirala u bijelim hlačama, crnoj košulji i crnim balerinkama sa srebrnim zakovicama.  

VEZANI ČLANCI:

Glumica je pozirala sretna i nasmijana sa sunčanim naočalama, a poseban naglasak stavila je na svoje vitke noge. 
Bojanine objave na Instagramu gleda gotovo 115 tisuća pratitelja, a njezin humorističan stil uvijek ih iznova oduševi. Tako je ranije ove godine glumica podijelila kako se provela u Parizu, a nedugo zatim objavila je fotografiju u kućnom stilu s usisavačem u ruci. U opisu fotografije pratiteljima je tada poručila:

"Oprostite ako sam vam prizorima iz Pariza 'vadila mast'... Možda će vam uz ovaj biti lakše", napisala je Bojana. Objava je nasmijala mnoge pratitelje te prikupila gotovo tri tisuće lajkova.

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

 

Komentara 2

Avatar Stradun
Stradun
14:44 29.08.2023.

Zašto bi zrela žena /51/ trebala ,morali i htjela pokazivati noge? Neprimjereno.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:47 29.08.2023.

Ja vidim da su joj noge sve tanje. Da i ona ne jede žohare ko Angelina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije