Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život izgubio u nesreći

Poznato je vrijeme i mjesto posljednjeg ispraćaja Davora iz 'Večere za 5', oglasila se i njegova supruga

Davor Andročec
Foto: Facebook
1/6
29.08.2023.
u 11:09

Prije pogreba njegovi kolege bajkeri će se okupiti i motorima krenuti prema groblju u Novoj Gradišci

Davor Andročec (50) iz Stare Gradiške, kandidat RTL-ovih showova "Večera za 5 na selu" i "Superpar" preminuo je u petak u prometnoj nesreći u mjestu Kaoci u Bosni i Hercegovini. Njegovi kolege bajkeri te supruga Meri na društvenim mrežama su objavili točne detalje posljednjeg ispraćaja njihovog Davora.

-  Poštovani bajkeri i bajkerice u žalosti vas obavještavam da će dana 30. kolovoza u 15:00 biti ispraćaj našeg velikog zaljubljenika u motore, domoljuba, i prije svega dobrog prijatelja Davora Andročeca. Okupljanje će biti u Novoj Gradiški, ispred cafe bar in-a u 14:00, kreće se lagano motorima prema groblju gdje će se održati posljednji ispraćaj kojim ćemo se oprostiti s našim dragim prijateljem Davorom. Nadam se da ćemo se okupiti u što većem broju te da neće biti nikakvih problema. Molim vas da odradimo to u tišini bez divljanja, turiranja i slično. Moj motor će biti okrenut prema cesti sa slikom kolege kako bi prepoznali. U ispraćaj je uključena i policija radi lakšeg prolaska kroz grad. Također, molim vas da proslijedite ovu objavu, unaprijed hvala - na Facebooku su objavili njegovi kolege bajkeri. Davorova supruga Meri zahvalila im se što će napraviti ovu gestu, a ranije je na svom Facebooku objavila osmrtnicu svog supruga. 

VEZANI ČLANCI

Davor i Meri u braku su bili 30 godina. Imaju i četvero djece, a najmlađem je 13 godina. Supružnici su sudjelovali u RTL-ovom showu Superpar i rekli su tada kako je tajna njihove dugovječne ljubavi u razgovoru. Njihova ljubavna priča je krenula poput Romea i Julije, ispričao je Davor, na balkonu njegove sobe u osječkom domu.

 

 

- Vratio sam se s vikend-dopusta od kuće i ponio sa sobom gusti sok od koprive koji je spremila moja baka, pozvao sam moju Dalmatinku i pitao je želi li probati taj sok. Postavila je pitanje hoće li je žariti jezik jer je to kopriva i to sam iskoristio da dođe, proba i uvjeri se da ta kopriva neće ništa, ali sam zato ja bio taj koji je žario -  ispričao je Davor. 

Davor se natjecao u 'Večeri za 5 na selu' u tjednu Nove Gradiške i okolice, a na malim ekranima mogli smo ga pratiti krajem 2022. godine. Davor je tada kuhao u srijedu, a otkrio je i kako je došla njegova ljubav prema motorima, kao i da je u vrtu imao stablo banane.

- Moj velika ljubav su motori i uvijek pričam o motorima. Živim sa suprugom i sinom i najvažnije su mi osobe u životu supruga i moje četvero djece. Bio sam profesionalni vojnik, a sad sam u vojnoj mirovini tako da svoje slobodno vrijeme najradije provodim s obitelji. Volim ići i na pecanje - živim na samoj rijeci Savi i imam čamac - rekao je.

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije