Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠLA NA ODMOR

Maja Šuput otkrila kako je Bloom reagirao na novo putovanje: 'Moraš paziti što želiš'

Foto: instagram
1/25
20.10.2023.
u 22:00

Pjevačica se prvo javila iz zagrebačke zračne luke te podijelila fotografije prije putovanja. Uz to otkrila je i kako je sretna jer je svoju ljubav prema putovanjima prenijela i na svog sina. U idućoj objavi otkrila je da je s obitelji otišla u Miami.

Pjevačica Maja Šuput (44) prava je radoholičarka, a nakon dugog ljeta i brojnih svadbi, proslava i događanja na kojima je nastupila uputila se na odmor s obitelji. Maja je odlučila u društvu supruga Nenada Tatarinova i sina Blooma otići u Ameriku, točnije u Miami. Pjevačica se prvo javila iz zagrebačke zračne luke te podijelila fotografije prije putovanja. Uz to otkrila je i kako je sretna jer je svoju ljubav prema putovanjima prenijela i na svog sina.

- Dok je Bloom bio još u trbuhu često smo pričali muz i ja kako bi bilo sjajno da nam dijete bude zaljubljenik u putovanja.  I zaista do sada je već bio na 2 prekooceanska putovanja, puno europskih i domaćih i stvarno bio savršen suputnik. Posljednjih 7 dana mu govorimo kako opet ide na put. I posljednjih 7 dana samo govori kako ide na put... doslovno od jutra do mraka. Dakle onaj tren kad je vidio aerodrom i shvatio da kreće dogodila se takva erupcija sreće i uzbuđenja kakva se vidi samo kod pravih putoholičara. Ima ona stara poslovica koja kaže da moraš paziti sto želiš jer bi ti se moglo i ostvariti. Bloom kreće u novu avanturu - napisala je pored objave koju možete vidjeti OVDJE.

VEZANI ČLANCI

 

Sada se Maja javila nakon leta te otkrila da su se već uputili i na plažu. Maja je sa suprugom i sinom pozirala na plaži, a predivne kadrove podijelila je s pratiteljima na Instagramu.

- Dobrodošli u Miami - napisala je pored fotki koje možete vidjeti OVDJE.

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji. "Koji uživanac", "Predivne fotke", "Predivni uvijek", pisali su joj i ostavili brojne emotikone srca.

Podsjetimo, pjevačica i njezina obitelj jako vole putovanja, a često svoje  doživljaje Maja dijeli an društvenim mrežama. Ovog se ljeta svojim pratiteljima pjevačica tako javila s Jadrana gdje je provodila svaki svoj slobodan trenutak. 

Osim toga, Maja često dijeli i obiteljske trenutke. Tako je nedavno pokazala kako je dvogodišnji Bloom pred spavanje odlučio 'okinuti selfie' s roditeljima u krevetu.

''Bedtime selfie. Photo by Bloom! Ne znam na koga je, ali ovaj naš smješko fakat se voli slikati. Noć svima'', napisala je Maja uz fotografiju koju je objavila na svojim profilima. 

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika

 

Komentara 1

ZA
zagi101
23:35 20.10.2023.

majko Isusova koje prenemaganje, da se ispovraćaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije