Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar odabir

Maja objavila fotku po odabiru svog supruga, evo što se na fotki odmah uoči

Foto: Instagram
1/10
12.01.2020.
u 17:15

Pjevačica sa suprugom Nenadom Tatrinovim odmara na Baliju gdje su slavili dvije godine od zaruka.

Svake godine u siječnju Maja Šuput zaputi se u toplije krajeve na godišnji odmor, a ove godine odabrala je Bali.

Na Baliju je sa suprugom proslavile i dvije godine od njihovih zaruka, a obožavateljima svakodnevno šalje razglednice iz ekskluzivnog Bvlgari resorta. Otkako je stigla na Bali objavljuje fotografije koje su često snimljene u izazovnim pozama, a danas je objavila jednu po izboru svog supruga Nenada Tatarinova

- Po odabiru mog muža - napisala je Maja uz fotografiju na kojoj leži na plaži a njezin savršeni torzo i trbušnjaci odmah upadaju u oči. Kao i obično oduševila je svoje pratitelje, a jedan od komplimenata koji je dobila glasio je:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Po odabiru mog muza... 📸📸📸

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

- Majice gdje god da te stave ti si kao buketić, ukras prelijepi. Za Maju Šuput je 2019. godina bila poprilično radna i osim po brojnim poslovnim uspjesima pamtit će je i kao godinu u kojoj je postala gospođa Tatarinov. Iako je govorila kako će se udati na nekoj lokaciji daleko od Hrvatske na kraju se ipak odlučila udatu u domovini u za mjesto vjenčanja je odabrala istarske Bale.

Kraljica vjenčanja, kako je često zovu, kaže, da je njeno vjenčanje bilo veliki tuluma, a na tom velikom tulumu ona je imala tri vjenčanice od kojih joj je onu u kojoj je izrekla da kreirao prijatelj i  stilist Marko Grubnić. 

Ključne riječi

Komentara 9

AG
Agramer77777
17:56 12.01.2020.

kraljica vjenčanja!propala pjevačica kojoj je vrh pjevanje po svadbama!

CR
CroVictoria
17:43 12.01.2020.

Faca je plegijat Modnog Mačka, a Maja plegijatorica Mačkove mame... ili Mačkova mama nju plegira. Neki vrag tu ne štima.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
20:18 12.01.2020.

A kad je rastava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije