Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se dogodilo?

Fanovi u čudu zbog Majinog izgleda: 'Izgledaš kao da su te pčele izbole'

Foto: Marko Prpic,Tibor Jurjevic/Pixsell
1/8
23.12.2019.
u 13:52

Poznato je da je Maja oduvijek njegovana, da pazi na svoj izgled te da prati svjetske beauty trendove. Ne krije kako želi što duže zadržati mladolik izgled koji održava raznim estetskim tretmanima.

Maja Šuput Tatarinov proteklih dana privlači sve više pažnje zbog svog izgleda. Mnogi obožavatelji zamjeraju joj pretjerano fotošopiranje fotografija na Instagramu. U fokus javnosti dospjela je zbog svog izdanja na humanitarnom koncertu 'Želim život' Zaklade Ana Rukavina.

Pjevala je 'Lopove', 'Ne lomi mi srce' i 'Jedna noć', a kompletno se opustila na hit Amnezija, pa je zaboravila tekst svoje pjesme. Maja je tada veselo skakutala na pozornici, a tijekom tog njezina nastupa snimljena je i fotografija na kojoj se pobliže vidi Majino lice. Stručnjaci tvrde da je pjevačica pretjerala s filerima, a s njima se slažu i neki od Majinih pratitelja.

Foto: Marko Pripić/PIXSELL

- Što se dogodilo? Izgledaš kao da su te pčele izbole. Prirodno si lijepa i bez toga - poručili su joj na društvenim mrežama.

Poznato je da je Maja oduvijek njegovana, da pazi na svoj izgled te da prati svjetske beauty trendove. Ne krije kako želi što duže zadržati mladolik izgled koji održava raznim estetskim tretmanima.

Inače, Maja trenutačno radi punom parom. Sezona je blagdanskih domjenaka pa nastupe ima gotovo svakodnevno, a uz to je gledamo i u žiriju Supertalenta. Ovih dana pjevačica je uspjela pronaći slobodno vrijeme i uživati s najmlađima na zagrebačkom Adventu.Pjevačica se tom prigodom maskirala u Mrazicu te je u Krašolandu pozivala djecu u ured Djeda Mraza gdje su joj otkrivali svoje božićne želje. Maja je posjetila i svoju kućicu na Adventu koja se ove godine smjestila u Bogovićevoj ulici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Ključne riječi

Komentara 12

PU
puntar13
14:14 23.12.2019.

Ha, čujte, nakon tolike kilometraže ne bi nitko bolje izgledao.

DO
domxerex
14:26 23.12.2019.

Previše botoxa!

Avatar ShuPac
ShuPac
15:19 23.12.2019.

čuj njih, oni u čudu? pa ona doista tako igleda, a ovo što se servira u medijima su photoshopirane slike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije