Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ HLADNU KUPKU

Madonna zgrozila fanove: 'Stvarno je dobro piti urin'

Madonna
Foto: Profimedia
1/3
19.11.2019.
u 21:28

- Hoćemo li započeti novi izazov hladnom kupkom u 3 ujutro? Najbolji tretman za povrede - kazala je Madonna prije nego što je ušla u kadu u kojoj je provela nešto više od minute, pritom vježbajući.

Kraljica popa Madonna (61) zgrozila je fanove snimkom na Instagramu, na kojoj je pokazala kako se opušta nakon koncerata na svojoj aktualnoj turneji Madame X. 

Madonna je na početku dvominutnog videa prvo boksala sa svojim koreografom Ahlamalikom Williamsom, a onda je ušla u hladnu kupku u kojoj je temperatura bila samo 5 stupnjeva Celzijevih.

- Hoćemo li započeti novi izazov hladnom kupkom u 3 ujutro? Najbolji tretman za povrede - kazala je Madonna prije nego što je ušla u kadu u kojoj je provela nešto više od minute, pritom vježbajući.

Nakon izlaska iz kade pokazala je kako joj je koža pocrvenila, a onda je uzela šalicu u kojoj je bila žuta tekućina.

- Stvarno je dobro piti urin nakon što izađete iz smrznute kupke - kazala je Madonna. 

Inače, ledena kupka izrazito je popularna među sportašima, koji je koriste nakon napornih treninga i utakmica. Zanimljivo je da sličnu kupku koristi i Lady Gaga. 

Ključne riječi

Komentara 2

AL
Alkana
21:53 19.11.2019.

Ako joj tako paše urin, možda ni joj prijalo i malo gov ...

KA
kažemja
23:50 19.11.2019.

Ja bih popio njenu pišalinu ako bi ona moju ali direktno iz pipe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije