Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Luku Rajića dugo nismo vidjeli, a sada je njegov novi imidž pokazala bivša supruga Borna Kotromanić

Popova?a: Josipovi? prisustvovao znanstveno-gospodarskom simpoziju Dan znanosti
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/24
02.11.2023.
u 19:15

Borna Kotromanić je objavila djelomičnu mutnu Lukinu fotografiju na kojoj se vidi da je Luka bio na nekakvoj proslavi. Uz to kratko je napisala: - Kako vam se sviđa novi Lukin modni stil?

Luku Rajića dugo nismo vidjeli u javnosti, a kako bi se to promijenilo njegova bivša supruga Borna Kotromanić objavila je njegovu fotografiju na svojem Instagram profilu. Borna je objavila djelomičnu mutnu fotografiju na kojoj se vidi da je Luka bio na nekakvoj proslavi. Uz to kratko je napisala: - Kako vam se sviđa novi Lukin modni stil? - upitala je, a u komentarima su brojni uputili komplimente. "Zgodan muškarac, košulja je otkačena, on zraci pozitivno!", napisala je jedna osoba, a druga je dodala: "Da, i mene malo podsjeća na Stallonea!!! Ali iz svake pore pršti pozitiva! Čovjek uživa!"

 

Inače, Borna i Luka u braku su bili od 1996. godine do 2004. godine te su u braku postali roditelji sinovima. Bivši par ima trojicu sinova: Luku, Bornu i Frana, a Borna je nedavno otkrila i da je postala baka. U lipnju je otkrila kako je njezin sin Luka dobio sina kojem je isto dao ime Luka. 

- Osjećam se sjajno, zaljubljena sam u bebu. No što se tiče ostalih informacija, to moram prepustiti mami i tati da ih iznesu. Što se mene tiče, ja bih s vama podijelila sve detalje, ali ovako mogu podijeliti samo one koji se mene tiču. Ali ja sam presretna. Ja sam prvenstveno mama, baka i žena, a sve ostalo je u drugom planu. I svakako ću razmaziti bebu - rekla je Borna nakon ove vijesti. U prošle godine u jednom je intervju progovorila i o svom bivšem suprugu.

VEZANI ČLANCI

- Moj bivši suprug bio je i ostao ekstremno velik radnik koji je cijeli život posvetio poslu. I sigurno da sam u tom prostoru ja kao žena bila na drugom ili trećem mjestu jer on za naš odnos nije imao energije. Zato je i danas i većinu svog vremena bez životne partnerice. I danas mu je fokus samo na poslu pa je to njegov život. Posao je njegova beba, a on je za to platio enormnu cijenu odrekavši se puno toga u životu. Svi uspješni ljudi kao što su i Bill Gates i Warren Buffett plaćaju cijenu svog uspjeha - ispričala je Borna. Tom je prilikom istaknula i kako su njihovi sinovi zahvalni na tome što im je bilo omogućeno da žive i školuju se u inozemstvu te su sada dio očeva sustava. 

- Posljednjih 30 godina kreira desetke tisuća radnih mjesta, njegove su kompanije među najrespektabilnijima u Hrvatskoj. Dok sam bila u braku s njim, nisam smjela voziti ni auto koji je bio u vlasništvu tvrtke, a kamoli, poput nekih, kupovati cipele ili torbice na taj račun - rekla je Borna tada.

VIDEO Severina pokazala poruku koju joj je poslala gledateljica

 

Komentara 17

GA
Gardelin
07:42 03.11.2023.

Dok sam ja bio na ratištu on je sa svojim hadezeovskim lopovima krao i nikom ništa.

ŠT
Štefica
04:54 03.11.2023.

Kome ova prodaje maglu,pa i vrapci na grani znaju kako je išla ""privatizacija" bivših vozača kamiona.

AK
Aka
21:05 02.11.2023.

Zbog njega i takvih, moja mama ima 460 eura mirovine nakon 37 godina rada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije