Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život teče

Luku Nižetića u novom spotu ubacili u “Zonu sumraka”

nižetić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/8
07.07.2010.
u 18:42

– Oko dva sata ujutro bio je dogovor s ekipom pa nisam ni išao leći. Sve sam nadoknadio, prošle sam se noći naspavao – kaže Luka, koji je u spotu posve sam, okružen prirodom.

Dva dana Luka Nižetić na Sljemenu je snimao spot za pjesmu “Život curi”. Prvog dana snimanje je počelo već u četiri ujutro kako bi se uhvatile divne boje svitanja, a u ranim poslijepodnevnim satima sa Sljemena ih je potjerala kiša, pa je snimanje odgođeno za drugi dan.

Rano ustajanje nije smetalo 25-godišnjem pjevaču jer te noći – nije ni spavao.

– Oko dva sata ujutro bio je dogovor s ekipom pa nisam ni išao leći. Sve sam nadoknadio, prošle sam se noći naspavao – kaže Luka, koji je u spotu posve sam, okružen prirodom.

Ona međutim nije uvijek lijepa. Našao se u nepredvidivim situacijama, na mjestima na koja se ne kroči često.

– Sretan sam! Spot je pomaknut, drukčiji od svih ostalih. Spoj realnog i nadnaravnog, avantura s nadrealnim pojavama. Kao da me netko ubacio u “Twilight Zone” – oduševljen je Luka.

Ipak, o detaljima ne želi govoriti. Ulogu lopate u njegovoj ruci shvatit će, smije se, svi čim se spot zavrti, a promocija se očekuje potkraj mjeseca.

Do tada, Luka nastavlja radnim tempom: mnogo koncerata i pokoje kupanje. Ponajviše na novoj vespi kojoj je postao zaštitno lice zbog pozitivne energije, originalnosti i svoga stila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije