Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Luka Šulić podijelio je predivan obiteljski video i otkrio sretnu vijest da im stiže četvrto dijete

Foto: Instagram
1/10
01.05.2023.
u 09:29

Luka i Tamara su od braku od 2017. godine, a za njihovu ljubav se saznalo 2015. godine kada je Jole objavio jednu fotografiju na društvenim mrežama

Naš proslavljeni violončelist Luka Šulić podijelio je slatki obiteljski video u kojem je otkrio i da će uskoro dobiti četvrto dijete. Uz video u kojem su snimke njegove djece i supruge Tamare koja je pokazala trudnički trbuh, Luka je napisao: Opet rastemo. Ispod objave su se zaredale brojne čestitke njegovih obožavatelja iz cijelog svijeta koji svaku prigodu koriste i kako bi pitali Luku hoće li on i Stjepan Hauser ikada više nastupati kao dvojac u 2 Cellosu.

Za ljubav Luke Šulića i Tamare doznalo se 2015. godine kada je pjevač Jole na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj za istim stolom sjedi s Stjepanom Hauserom, Jelenom Rozgom, Petrom Grašom te Dinom Rađom i za tim stolom sjedila je i Tamara te Luka koji je svoju glavu naslonio na njezino rame. Prije šest godina par je svoju vezu ozakonio brakom i postali su roditelji Valu, Hani i Leu. 

- Val ima dobar sluh. Pjeva pjesmice, dobro pamti tekstove, memorija je tu i nema dvojbe da ću ga upisati u glazbenu školu. A sve dalje je stvar karaktera samog djeteta. - rekao nam je prije tri godinu dana u intervju koji nam, je dao uoči koncerta “Četiri godišnja doba” koji je održao u Lisinskom. Dok nije dobio treće dijete Luka je rekao kako s dvoje djece i malom razlikom u godinama između njih ima napornijih perioda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

 

- Najviše iscrpljuje nespavanje. Nije isto imati jedno ili dvoje djece, s dvoje nemaš nimalo slobodnog vremena. Pogotovo jer ne idu spavati u isto vrijeme. Taman kad jedno zaspi, drugi se budi, ali to su sve obiteljske radosti. Vrijeme brzo prolazi i jednog će nam dana nedostajati ti trenuci jer su stvarno posebni. Ne mogu ih ni sa čim usporediti. Biti svaki dan sa svojom djecom, gledati ih kako rastu, svaki je dan nešto novo... Val nas jako zabavlja, ima svoj performans, nasmijava sestru, Hana puže pa krene prema njemu, on je nasmijava, želi hodati kao i on pa se polako diže na nogice. Naravno, drži se za kauč... To su sve predivni i čarobni trenuci zbog kojih nespavanje i ostali napori nisu važni. Moraš ih cijeniti i biti zahvalan na njima, a ne uzimati ih zdravo za gotovo kao što ljudi često čine. - rekao je Luka u jednom intervju. 

VIDEO Žanamari progovorila o napadu agresivnog muškarca: 'Tukla sam ga i rukama i nogama pa pobjegla'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije