Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plus size model

Lucija pozirala u seksi donjem rublju: Osjećam se dobro u svom tijelu

Foto: Instagram
1/4
10.10.2017.
u 08:57

Na Instagram profilu naša plus size manekenka Lucija Lugomer objavila je fotografiju na kojoj promovira jednu marku donjeg rublja i ostavila je uz fotografiju i poruku koja je oduševila njene obožavatelje.

Naša plus size manekenka Lucija Lugomer na svom Instagramu reklamirala je jednu liniju donjeg rublja i objavila fotografiju u seksi donjem rublju te ostavila sljedeću poruku.

 

 

A special thank you for this unique lingerie set goes to my dear friend @gabifresh! 👑 I congratulate you for making this set in collab with @playfulpromises 💞and I am so happy to be one represeting CONFIDENCE in it's true meaning. Feeling sexy is not a shame or cliche. It's in you girls!!! Open up about yourself...even when you are 'alone'. You are entirely up to YOU. Btw., isn't it BEAUTIFUL 😍👌(they have it in all sizes!) • • Nije bit u tome sto se Lucija slikala u donjem vesu za promociju stranog brenda te sto su bas u meni vidjeli ono-nesto, da sam dio profesionalizma i kako aplaudiram tudjem uspjehu, vec u tome sto se osjecam dobro u vlastitom tijelu (a to sam primjetila da smeta mnoge 😃) i ma kakvo god ono bilo, od srca vam zelim da u svojoj tisini razmislite o rijecima koje sam napisala. Ne zbog drugih nego zbog sebe. KAO ŽENA - ŽENI. ♥️ • • • • • #modeling #love #style #bodypositive #smile #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #viral #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

 

- Nije bit u tome što se Lucija slikala u donjem vešu za promociju stranog brenda te što su baš u meni vidjeli ono nešto, da sam dio profesionalizma i kako aplaudiram tuđem uspjehu, već u tome što se osjećam dobro u vlastitom tijelu (a to sam primijetila da smeta mnoge) i ma kakvo god ono bilo, od srca vam želim da u svojoj tišini razmislite o riječima koje sam napisala. Ne zbog drugih nego zbog sebe. KAO ŽENA - ŽENI - napisala je Lucija. 

Njena poruka svidjela se obožavateljima koji su joj poručili da je predivna, lijepa i originalna.

1/13

 

Komentara 6

CH
CharlesBukowski
09:26 10.10.2017.

ajde mala iskaces iz pastete svaki dan.. who do fuck cares

LA
LawAbidingCitizen
09:01 10.10.2017.

vadili bi me iz nje ko mač iz kamena

UU
uhljeb u holdingu
10:48 10.10.2017.

Jesu to na njoj gaće ili padobran ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije