Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILIP DIZDAR

Ljubavnim pjesmama šokira bivše djevojke

dizdar
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
13.02.2010.
u 10:06

– Moje bivše djevojke često su znale ostati iznenađene jer bih u pjesmi rekao puno, sve ono što mi se vrzma po glavi – šali se šarmantni Zadranin.

Iako će na spomen prezimena Dizdar mnogi pomisliti na raspjevanu 25-godišnju Zadranku Natali, na hrvatsku glazbenu scenu ovaj put kročio je Filip, njezin mlađi brat koji osim glasom estradu ruši i krči svojim stasom i jednostavnošću. Preko dana marljivi student Grafičkog fakulteta noću se pretvara u zvijezdu čiju ćemo pjesmu “Sunce” slušati na ovogodišnjoj Dori. No njegova glazbena priča umalo je dobila neželjen kraj...

– Do prije pet godina sam se sramio pjevati pred ljudima. Pjevao bih kad bih ostao sam u kući. Onako poskrivečki – otkriva 20-godišnjak. Djetinju sramežljivost danas je pretvorio u stvaralački pogon pa svoje osjećaje često upakira u riječi pjesama.

– Moje bivše djevojke često su znale ostati iznenađene jer bih u pjesmi rekao puno, sve ono što mi se vrzma po glavi – šali se šarmantni Zadranin koji je, vjerujemo, gitarom i pjesmom osvojio i najtvrđe orahe. No bez obzira na to što je horoskopski Blizanac – nestašan i brz, Filip Dizdar u ljubavi cijeni samo vjernost i odanost.

– Kad sam u vezi, onda pripadam samo jednoj ženi – magične su riječi kojima će temperamentni Dalmatinac “udariti” u glavu obožavateljicama. Baš kao i njegov splitski kolega Luka Nižetić.

– Luku i mene povezala je zajednička menadžerica, Ema Gušavac. I makar se ne poklapamo u vrsti glazbe, druženje nam jako dobro ide. A i nekoliko sam mu puta sredio laptop – kroz smijeh dobacuje Filip. U njegovu svijetu sve je jednostavno pa koliko voli svečana događanja toliko uživa i u jeftinom studentskom životu. Ručkovi u menzama i jeftina cuga “po bitijama” samo su početak svakodnevne avanture koju završava u podstanarskom stanu. U kojem mu na um padaju razne “vatrene” ideje.

– Ne pamtim kad sam zadnji put ležao u krevetu i mirovao. Nedavno sam za novac smislio logo za sex shop. Mašte mi nije nedostajalo... – otkriva strastveni mladić kojemu ni fotografija nije strana pa je na jednoj od njih, snimljenoj s bivšom djevojkom prije nekoliko godina zagolicao maštu javnosti.

– Bila je to šala u krevetu koja je eto, otkrivena i u javnosti. No sve je to dio scene – kaže mladi pjevač.

Sestra Natali živi u svom svijetu i samo ponekad uskoči u moj

– Bilo je teško odrastati uz raspjevanu sestru. Ali samo dok nisam propjevao. Natali živi u svom svijetu i tek ponekad uskoči u moj. No nikad sa zločestim kritikama. Pustila me da živim svoj život, što je, mislim, jako dobro jer učim na vlastitim pogreškama – rekao je Filip o 25-godišnjoj sestri, pjevačici Natali Dizdar. Iako stariju sestru ne slijedi kad je u pitanju glazbeni stil, neke njezine savjete uvijek će rado poslušati. Što, kao i u svakoj drugoj obitelji, nije bilo slučaj dok su bili mlađi.

– Posvađali bismo se pa bi bilo svega, ali osveta je bila najčešća i najslađa. Primjerice, ona bi meni nešto pomaknula i pomiješala u sobi, a onda bi njoj, iznenadno, nešto nestalo. Klasičan odnos brata i sestre – prepričao je zanimljive scene odrastanja uz slavnu sestru.

Šuškanja su lažna, nikad nisam ljubio Franku Batelić!

Filipa Dizdara upoznali smo u reality showu “Showtime”. Zavodljivim kretnjama po sceni, kvalitetnim vokalom i sitnim skandalima odmah je probudio zanimanje medija. Bio je poznat po tome što je majicom “Fashion guru nema curu, traži se dečko” provocirao modnog kritičara Borisa Banovića. Ali još poznatiji zbog navodne veze s Istrankom, kolegicom Frankom Batelić.

– Ma nikad nismo bili u vezi! Sprijateljili se jesmo pa smo i danas prijatelji. Često se dogovaramo za izlaske, a našem društvancu uvijek se rado priključi i Mijo Lešina. Zato me posebno veseli što ćemo ove godine svi zajedno na Doru – kaže Filip.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije