Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKLADAN BRAK

Ljubavna priča slavnog glumca i srpske liječnice: 'Nisam imala pojma tko je on'

Ouverture de la 57ème édition du Festival de la Télévision de Monte-Carlo
Foto: Claudia Albuquerque/PIXSELL
1/6
09.05.2021.
u 09:00

Upoznali su se 2007. godine u Vancouveru na koncertu Stinga. Bojana je bila u društvu prijateljica, kada im je prišla grupa mladića koji su im željeli platiti piće.

Michael Weatherly poznati je američki glumac kojeg domaća publika najbolje zna po ulogama Anthonyja DiNozzoa u seriji "Navy CIS", Logana u "Crnom anđelu", te Jasona Bulla u "Bullu".

No, malo je poznato kako je Michaelova žena Srpkinja Bojana Janković, koja se 1993., kad joj je bilo 13 godina, odselila u Kanadu.

Tamo je završila medicinu, ali i pronašla ljubav svog života u slavnom holivudskom glumcu. Upoznali su se 2007. godine u Vancouveru na koncertu Stinga. Bojana je bila u društvu prijateljica, kada im je prišla grupa mladića koji su im željeli platiti piće. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk
- Tada nam je prišao Michael pretvarajući se da nas poznaje, govoreći mi: "Draga, žao mi je što kasnim. Morao sam završiti neke poslove u uredu. " Zatim se okrenuo mladićima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Michael, drago mi je. Želite li nam se pridružiti? " Oni su nas odmah ostavili na miru. Ustao je rekavši da je obavio svoj posao i otišao. Vratio se kasnije, naravno. Imali smo prekrasan razgovor. Budući da nemam naviku gledati televiziju, nisam imala pojma da je glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja mi praktična priroda nije dopuštala da razmišljam o romantičnoj budućnosti, jer što ja, student medicine iz Srbije u Kanadi, imam zajedničkog s američkim glumcem u Hollywoodu?, ispričala je Bojana u razgovoru za Politiku. 

Par se vjenčao 2009. godine, danas žive na Manhattanu i imao dvoje djece, kći Oliviu i sina Liama. Iza Michaela je brak s kolegicom Ameliom Heinle, s kojom ima sina Augusta, a nakon nje bio je zaručen za Jessicu Albu. 

VIDEO: Vinko Ćemeraš bio je gost Večernjakove desetke 

Ključne riječi

Komentara 53

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
15:58 09.05.2021.

Ne čitam " članke " ... samo komentare.

Avatar salaso
salaso
10:17 09.05.2021.

Jel mu pravi" leskovačku mućkalicu"?..

Avatar JureXT2
JureXT2
19:55 09.05.2021.

Da mu nije srpkinja zena nebi VL to mi prenio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije