Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amorove strelice

Ljubav je na selu: Zahvaljujući showu sklopljeno je 13 brakova i rođeno 17 djece

Foto: RTL, Pixsell
1/10
19.03.2020.
u 07:00

Sinoć je završila 12. sezona showa, a mi smo se prisjetili koji parovi su ljubav pronašli u showu.

Show 'Ljubav je na selu' može se pohvaliti dobrom ljubavnom statistikom tijekom ovih dvanaest sezona prikazivanja. Ljubavnu sreću u ovom showu RTL-a tražilo je dosad 59 farmera i farmerica, a zahvaljujući showu čak 13 parova danas je u sretnom braku, a show je doprinio i natalitetu države jer je nakon showa rođeno 17. djece.

Sinoć je završila 12. sezona showa, a mi se prisjećamo koje je to parove dosad povezala 'Ljubav je na selu' i kako su se razvijale njihove romanse. Mato Smolčić iz Ratkovca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane prvi je par koji je ljubav okrunio brakom zahvaljujući showu. Nikolina nije bila jedna od kandidatkinja showa ali, kaže, čim je Matu ugledala na televiziji znala je da je on njezin idealan partner. Upoznali su se nakon showa i već sedam mjeseci kasnije bili su u braku i imaju kći Ljubicu. Nikolina i Stjepan Pavlić upoznali su se u trećoj sezoni emitiranoj 2011. godine i njihov odnos je tijekom showa imao dosta uspona i padova te su ih vjerske razlike skoro razdvojile, ali ljubav je na kraju pobijedila. Vjenčali su se 2012. godine, a počasna kuma im je bila voditeljica showa Marijana Batinić.

- Stjepana ne bih mijenjala ni za što. Ja sam od samog početka znala kod koga idem i kamo idem. A ono što je bilo na početku, to je bila mala trzavica. Ne žalim ni začim i ne bih mijenjala ništa – izjavila je prošle godine Nikolina za RTL. Par ima troje djece, šestogodišnjeg Niku, petogodišnjeg Stjepana i trogodišnju Maju. Simpatični Tomislav Copić (25) iz Pokrovnika u šibenskom zaleđu osvojio je u showu slavonku Karolinu Madar s kojom se vjenčao godinu dana nakon show i imaju jedno dijete. Amorova strelica u showu pogodila je i Mihaela Sklizovića i Saru Hrnčić.

VIDEO: 'Poznate Hrvatice apeliraju: "Budimo svjesni situacije i budimo odgovorni!" #ostanidoma 

- Upoznali smo se, kliknulo je i na kraju smo se Mihael i ja stvarno zaljubili, sretni smo i nadamo se da će tako ostati – izjavila je Sara koja se zbog ljubavi prema Mihaelu preselila iz Zagorja u suprugovu Slavoniju i sada su ponosni roditelji malog Borne. Otkačena Ličanka Dragana Vojnović u petoj sezoni showa zaljubila se u kandidata Nemanju Blanuša. Njihov odnos na početku nije bio idiličan i stalno su se svađali, pa mu je jednom prilikom Dragana prijetila i da će ga otjerati sa svog imanja, ali u njihovom slučaju očito je vrijedila ona 'tko se tuče taj se voli' i par se vjenčao 2016. godine. Ubrzo im se rodila Sara, a 2018. godine dobili su još jednu kćer kojoj su dali ime Lara. Ljubavna sreća se zahvaljujući ovom showu osmjehnula i Anti Doganu iz Prološca.

U njega se zaljubila Karolina Žalac i poslala mu je pismo u kojem mu je rekla da se zaljubila u njega čim ga je ugledala na ekranu. Farmer Goran Špehar bio je kandidat šeste sezone showa i u showu je dobio nadimak seoski Casanova jer je očarao sve svoje kandidatkinje. S jednom od njih pale su i zaruke koje su na kraju ipak bile razvrgnute, ali ljubav mu je ubrzo opet pokucala na vrata. Zbližio se s Anamarijom koja mu se javila nakon showa i danas imaju dva sina – Filipa i Roka. Još jedan par danas uživa u obiteljskoj harmoniji zahvaljujući showu. To su Vatroslav i Valentina Tijan koji su se vjenčali prošlo ljeto na plaži u Ražancu gdje žive, a na vjenčanju je bila i njihova tada šestomjesečna kći Viktorija. Matija Ričko bio je kandidat pete sezone i dok se emisija emitirala na televiziji javila mu se njegova današnja supruga Barbara.

1/9

- Javila mi se dok se emisija emitirala na televiziji i počeli smo se dopisivati. Potom smo dogovorili kavu, upoznali se i tako je sve krenulo…- ispričao je Matija koji je s Barbarom dobio sina Davida. Farmer Alojz Kanceljak ljubav života nije upoznao u showu, ali zahvaljujući showu nakon emitiranja javila mu se Monika s kojom je sada u braku i imaju dvije kćeri Luciju i Anu. Mnogi gledatelji sjećaju se i kandidatkinje Nevenke Bekavac koja je u showu u nekoliko navrata tražila idealnog partnera kojeg je na kraju pronašla izvan showa.

Od 2017. godine u braku je sa Zvonom Petričevićem s kojim ima sina Stjepana. Farmer Zvonko Koprivnjak u showu je zaprosio Nikolinu s kojom je prije dvije godine dobio kćer Vandu. Prošle godine vjenčao se i farmer Željko Bilić kojem se nakon showa javila gledateljica Felina i par je u prosincu 2019. godine dobio kćer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije