Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je počelo u Vinogradskoj...

Supruga ministra Beroša otkriva čime ju je osvojio i kakav je privatno

Vili Beroš
Foto: Privatna arhiva
1/5
18.03.2020.
u 15:02

Jasminka je Vilija Beroša upoznala nekoliko godina nakon razvoda od prvog supruga s kojim ima kći Lanu. Njihov prvi susret u Vinogradskoj bolnici, gdje je Beroš radio, nastavio se na kavi i već tada je zaiskrilo među njima...

Smireno i staloženo svakoga dana sa svojim kolegama ministar zdravstva Vili Beroš u nekoliko navrata zajedno sa svojim kolegama izvještava javnost o situaciji s koronavirusom u Hrvatskoj. Spreman je odgovoriti na svako novinarsko pitanje, ne postavlja se s visoka i ulijeva smirenost u situaciji u kojoj su mnogi podlegli panici. Njegova obitelj viđa ga tek kasno navečer kada je i dalje neprestano na telefonu, razmjenjuje informacije s ministrima iz drugih europskih država, ali, kaže njegova supruga Jasminka za nju i njihove kćeri nije to ništa novo. U intervju za Gloriju ispričala je kakav je njezin suprug privatno te kako se za ovu situaciju s koronavirusom počeo pripremati čim se virus pojavio u Kini. 

VIDEO: Jelena Rozga, Marina Orsag, Žanamari Perčić, Neda Parmać, Franka Batelić i Indira Levak pridružile su se akciji #ostanidoma i čitateljima Večernjeg lista poručile zašto je to važno. 

 

- Već od tog trenutka on se u glavi krenuo organizirati, a ubrzo zatim i kadrovski, tako da su svi skupa bili korak-dva ispred kad je korona zakucala na naša vrata. Jedan je od njegovih principa da je u životu najvažnije znati ono što ne znaš, pa se onda okružiš ljudima koji to znaju. – ispričala je Jasminka koja svog supruga opisuje kao temperamentnog južnjaka koji se odlično nosi sa stresom i adrenalinom. 

Jasminka je Vilija Beroša upoznala nekoliko godina nakon razvoda od prvog supruga s kojim ima kći Lanu. Njihov prvi susret u Vinogradskoj bolnici, gdje je Beroš radio, nastavio se na kavi i već tada je zaiskrilo među njima. 

- Osvojio me svojom nježnošću i neposrednošću. I tada je, kao i danas, bio jako pažljiv, često me šarmirao nekim lijepim cvijetom. Svidjelo mi se što je organiziran, uvijek je obraćao pažnju na detalje. Mogu reći da je vrlo pouzdana osoba, na koju se čovjek uvijek može osloniti. – opisuje Jasminka Beroš čime ju je osvojio suprug s kojima ima dvoje djece, 19-godišnju kći Lauru i 17-godišnjeg sina Adriana. Za svog supruga veli da je tip osobe koja voli provoditi vrijeme kod kuće i čitati medicinsku literaturu, a voli odigrati i partiju šaha i prošetati se s obitelji Jarunom. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 13

AN
ANNY
15:21 18.03.2020.

Preuzeo je ministarstvo u pravo vrijeme. Njemu i njegovom timu naklon do poda.

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
16:21 18.03.2020.

I onda kad se sjetis kako je Beros bio pomocnik ministra... kako im je uopce palo na pamet imenovati Kujundzica kad su vec imali ovakav kadar. Svaka cast ministru i dr.Markotic, cini se da znaju sto rade. Samo jos da ih narod krene slusati.

ST
Starotopoljanin
15:20 18.03.2020.

draga gospodo jasminka,ulovili ste izvarednog i savrsenog covijeka,lijecnika,svi uzivamo gledati i slusati ga na njegovim savijetima.vi ste dobili,ali i mi gradani Hrvatske smo dobili nesto neopisivo dobro.Imalismo prije G.berosa ministra,koji nije dostojan bio da zastupa Ministra Zdravlja,jer pored njega bi danas bilo u Hrvatskoj na stotine umrlih od corone,jer taj je sve radio radi svog interesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije